07 / 05 / 2024

toki konya kurası

toki konya kurası

2016 Konya Ilgın TOKİ başvuru dönemi 11 Temmuz başlayacak. Ev fiyatlarının 91 bin 170 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde çekiliyor. Projede talep toplanan 405 daireye 1.116 başvuru geldi...

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura sonuçları 23.07.2018!

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap projesinde kalan 58 konutun kurası 23 Temmuz 2018 tarihinde çekilecek. TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura sonuçları açıklanınca burada yer alacak..

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura çekilişi 2018!

TOKİ ile Konya Saranönü Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Sarayönü 3.Etap Projesi'nde yer alan 58 konutun kurası 23 Temmuz'da çekilecek..

TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel 509 Adet Konut Projesi'ndeki 198 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?

TOKİ'nin Konya Meram Gödene Mahallesi'nde hayata geçirdiği 604 adet konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?

TOKİ Konya Altınekin başvuru tarihleri 2017!

Toplamda 47 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulduğu TOKİ Konya Altınekin projesinde başvuru dönemi ne zaman başlayacak?

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu!

TOKİ'nin Konya Sarayönü 1. Etap projesi stoklarında yer alan 4 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ'nin Konya Halkapınar 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap başvuruları başladı.

TOKİ Konya Meram Emekli kura çekim sonucu!

TOKİ imzasıyla Konya Meram'da Emeklilere Özel olarak inşa edilen 509 konutun, hak belirleme kurası bugün çekilecek. TOKİ Konya Meram Emekli kura çekim sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Konya Meram Emekli kurası bugün!

Toplamda 509 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Meram Emekli projesinde kura heyecanı için geri sayım başladı. TOKİ Konya Meram Emekli kurası bugün çekilecek.

TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları sorgulama 5 Ocak!

TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası yarın çekilecek. 204 daireden meydana gelen TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları sorgulama 5 Ocak henüz belli olmadı. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları sorgulama 5 Ocak belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

toki konya kurası Haberi

toki konya kurası

Başvurulara Şehit Aileleri, maluller ile dul ve yetimler maluller ile dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar, en az yüzde 40 özürlü vatandaşların başvuruları, diğer konut alıcı adayları başvurabilecek.


Konut fiyatlarının 91 bin 170 TL ile 261 bin 641 TL arasında değiştiği projede peşin ödemeler 9 bin 117 TL'den başlıyor. Projede toplamda 609 konut kura yöntemiyle satışta.ç


Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 10 peşinatta 120 ay taksit, yüzde 15 peşinde 156 ay vade, yüzde 25 peşinatta kalanı ise 180 ay vade sağlanıyor.


Başvuru işlemlerinin Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince yürütülecek olan projede aylık taksitler 379,88 liradan başlıyor.


2016 Konya Ilgın TOKİ başvuru dönemi 11 Temmuz - 29 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede kura çekilişi 4 Ağustos gününde gerçekleşecek.


Satış...