28 / 04 / 2024

TOKİ Konya Altınekin başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Konya Altınekin başvuru tarihleri 2017!

Toplamda 47 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulduğu TOKİ Konya Altınekin projesinde başvuru dönemi ne zaman başlayacak?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 47 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. 


Konya Altınekin Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Konya Altınekin Şubesi olacak.


TOKİ Konya Altınekin başvuru tarihleri 2017!

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 20 Mart – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Konya Altınekin Şubesi tarafından kabul

edilecek.


Konut seçimini yapan alıcılar peşinatını T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Altınekin şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön