30 / 04 / 2024

toki konya ladik toki imar

toki konya ladik toki imar

TOKİ Ladik Mahallesi 2'nci etap konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. İmar komisyonu Ladik Mahallesi'nde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Konya Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü Ladik projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Altınözü Ladik Mahallesi’nde inşa edeceği 799 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek..

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimine ara vermeden devam ediyor. TOKİ bu kapsamda  Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Konya Ladik, imar düzenlemesi bekliyor!

TOKİ Ladik Mahallesi 2'nci etap konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. İmar komisyonu Ladik Mahallesi'nde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

Toki Konya Ilgın kurası 2016!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Ilgın'da hayata geçirilecek olan 609 konut için başvurular yarın bitiyor. İşte, Toki Konya Ilgın kurası 2016...

Toki Konya Hüyük başvurusu 2016!

33 adet konuttan meydana gelen Toki Konya Hüyük projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, Toki Konya Hüyük başvurusu 2016...

Toki Konya Hüyük başvuru yeri!

35 adet konutun açık satışa çıktığı Toki Konya Hüyük projesinde başvuru süreci devam ediyor. İşte, Toki Konya Hüyük başvuru yeri...

TOKİ Konya Sarayönü Ladik 1. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Konya Sarayönü Ladik 2. Etap başvuruları bugün son. Toplamda 38 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik Konutları için minimum 7 bin 852 TL peşinat ödeniyor. Dairelerin açık satışa sunulduğu projede 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

toki konya ladik toki imar Haberi

toki konya ladik toki imar

Ladik Mahallesi 2'nci etap TOKİ konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. Daha önce 200 konutluk bir proje hazırlanmış ve buna göre arsa tahsisi yapılmıştı. Talep toplama sürecinde 806 vatandaşın kesin kayıt yaptırması, arsanın büyütülerek projenin yeniden revize edilmesini zorunlu hale getirdi. Sarayönü Belediyesi tarafından ilave arsa tahsisinin yapılmasının ardından proje TOKİ tarafından yeniden revize edilerek Konya Büyükşehir Belediyesine gönderildi. İmar komisyonu beldeden mahalleye dönüşen Ladik mahallesinde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı. Yeşil alana, ilçe merkezine göre daha çok yer verilmesi gerektiğini öne süren Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, inşaat yoğunluğunu arttırarak uygun duruma getirdikten sonra meclise gönderecek. 


"Herkesi konut sahibi yapacağız" 

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, pürüzlerin büyük oranda çözüldüğünü söyledi. Ladik 2'nci etap TOKİ...