30 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Hekimhan kurası

TOKİ Malatya Hekimhan kurası

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmalrı devam eden projede kuralar çekildi. 

Malatya Hekimhan TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Malatya Hekimhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Hekimhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Hekimhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Hekimhan sosyal konut projesi... 

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

TOKİ Malatya Hekimhan son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Hekimhan projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Hekimhan başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 73 adet konutun yer aldığı Malatya Hekimhan TOKİ için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Hekimhan başvuruları bugün başlıyor!

Malatya Hekimhan TOKİ projesinde yer alan 73 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Hekimhan kurası çekildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmalrı devam eden projede kuralar çekildi. 

TOKİ Malatya Hekimhan'da çalışmalar başladı!

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yapımı üstlenilen konutların temel atma çalışmaları başladı.

Malatya Hekimhan'a asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Malatya Hekimhan 94 konut ihalesi bugün!

TOKİ Malatya İli Hekimhan ilçesi, Bağyolu mahallesi, Gökdüzü mevkii 94 adet konut, 2 dükkanlı ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Malatya Hekimhan 94 konut ihalesi 29 Ağustos'ta!

TOKİ Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 94 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa ettirecek. İnşaat işi ihalesi 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Aliseydi Millioğulları: Malatya Hekimhan yeniden inşa edilmeli!

Malatya Hekimhan Öğretmenevi Konferans Salonu'nda Kentsel Dönüşüm Çalıştayı yapıldı. Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları çalıştayda ilçenin yeniden inşa edilmesi gerektiğini belirtti.

Malatya Hekimhan'daki hasarlı binalar meclis gündeminde!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle oluşan hasara ve alınacak önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

2015 TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru dönemi!

2015 TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru dönemi devam ediyor. Daire fiyatları 75 bin 53 TL'den başlangıç gösteren projede 250 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya Hekimhan kurası Haberi

TOKİ Malatya Hekimhan kurası

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmalrı devam eden projede kuralar çekildi. TOKİ Malatya Hekimhan projesinde yer alan 94 konuttan 46'sı için kura çekimi yapıldı. Kurada 2+1, 36 ve 3+1, 10 konut için vatandaşlar kura çekilişi yaıldı. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; İlçe Öğretmenevi'ndeki kura çekilişine Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu katıldı. 

Efendioğlu kurada şöyle konuştu;  "Biz de burada vatandaşlarımızın sevinçlerini gördük, yüzlerinden okuduk. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. İlçemiz hakikaten bunlara layık. Yeni bir gelişim haritası olarak artık Hekimhan eskisi gibi değil, Hekimhan’ımız gelişiyor. Yapılan kura ile vatandaşlarımız evlerini çekti." ifadelerini...