02 / 05 / 2024

TOKİ Malatya teslim

TOKİ Malatya teslim

2023'e kadar "Yeni Şehirler Yenilenen Şehirler" konseptiyle 500 bin konut üreteceklerini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Yatay mimari, bol yeşil ve şehircilik sosyal dokusu olan kentlerden bahsediyoruz"dedi.

TOKİ Malatya Merkez İzzetiye konut teslim dönemi!

TOKİ Malatya Merkez İzzetiye konut teslim dönemi bugün başlıyor. 34 konut ve 10 adet işyeri için hak sahipleri 11-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Beydağı Şubesinde gayrimenkul satış sözleşmesi imzalayacaklar.

TOKİ, Malatya'da 4 bin 195 konutun anahtarını teslim etti!

TOKİ Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 etaptan 2 etaptan ikisi bitirilirken bugüne kadar toplamda 4 bin 195 konut teslim etti.

TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri ne zaman bitecek?

TOKİ Malatya Beydağı'nda 10 bin 694 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 778 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri ne zaman bitecek?

Alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 180 ay vade imkanı sunuluyor. Kura çekiliş tarihi 20 Kasım 2015 olarak belirlenen projede aylık taksitler 250 TL'den başlıyor. İşte alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları...

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü!

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü 13 Kasım 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatları 75 bin 53 TL'den başlangıç gösteren projede 9 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları için gereken belgeler!

Toplamda 305 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Malatya Beydağı'nda 250 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları için gereken belgeler...

Malatya Beydağı TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yüzde 10 peşinde kalan bedel için 108 ay vade uygulanıyor. Projede aylık taksitler 556,99 TL'den başlıyor. Peki Malatya Beydağı TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

2015 TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru dönemi!

2015 TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru dönemi devam ediyor. Daire fiyatları 75 bin 53 TL'den başlangıç gösteren projede 250 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya Beydağı kura çekimi ne zaman 2015?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 778 adet konut satışa sunuluyor. Projede 10 bin 694 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı kura çekimi ne zaman 2015?

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 2+1 olarak tasarlanan daireler kura yöntemiyle satılıyor. Projede 9 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 305 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu son başvuru tarihi 13 Kasım 2015 olarak belirlendi. Aylık taksitlerin 250 TL'den başladığı projede 305 adet konut kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yüzde 15 peşin ödemelerde kalan bedel 120 ay taksitlendiriliyor. Projede toplamda 778 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Malatya teslim Haberi

TOKİ Malatya teslim


13 yılda 700 bin konut üreten TOKİ, yeni bir şehir anlayaşı geliştiriyor. 2023'e kadar "Yeni Şehirler Yenilenen Şehirler" konseptiyle 500 bin konut üreteceklerini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Yatay mimari, bol yeşil ve şehircilik sosyal dokusu olan kentlerden bahsediyoruz"dedi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ); İstanbul'u 1,5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler olacak. Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak.


2016'da başlanıyor


Bu önemli müjdeyi...