29 / 04 / 2024

TOKİ Mamak kura sonucu

TOKİ Mamak kura sonucu

Mamak Belediyesi’nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Gülseren ve Anayurt Mahalleleri’nde uyguladığı kentsel yenileme projesi kapsamında 353 konut kura ile sahiplerini buldu.

Mamak Kusunlar ve Üreğil kura çekilişi bugün!

Mamak Kusunlar ve Üreğil Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bulunan ancak belgesi olmadığı için hak sahibi olamayan gecekondu sahipleri için üretilen konutların teslimi bugün kura çekimiyle gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Mamak 2.Etap'ta 184 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1.472 konutluk Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 61 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak 2.Etap'ta taksitler 184 liradan başlıyor.

TOKİ Mamak 2.Etap başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1.472 konutluk Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 61 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Mamak 2. Etap başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Mamak Altıağaç kura sonuçları kazananları 20.02.2018!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Mamak Altıağaç kura sonuçları kazananları 20.02.2018 bugün açıklanacak.

TOKİ Mamak Karaağaç 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor! 

Kura çekilişi 20 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan TOKİ Mamak Karaağaç 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor.

Mamak TOKİ Alt Gelir kuraları 15 Ağustos'ta çekilecek!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 185 adet konutun kura çekilişi 15 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi sonucu!

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi sonucu 12 Mayıs 2016 Perşembe günü açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 300 adet daire emekliler için satışta.

2016 Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları!

2016 Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 Perşembe günü açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Nevşehir Merkez Kale Etrafı TOKİ Evleri kura!

Nevşehir Merkez Kale Etrafı TOKİ Evleri kura çekilişi 13 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 80 adet dairenin kentsel dönüşüm olarak satışa çıkarıldığı projede peşinatlar 9 bin 679 liradan başlıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi tam listesi!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi tam listesi bugün saat 10:00'da açıklandı. Ödemelere göre yüzde 12 peşin ile yüzde 20 peşin ödemenin kabul edildiği projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Sivas İmranlı TOKİ Emekli kura çekilişi!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli kura çekilişi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire fiyatları 77 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanıyor. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 75 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi bugün yapıldı.

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları!

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları saat: 10.00’dan açıklanıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Mamak kura sonucu Haberi

TOKİ Mamak kura sonucu

Mamak Belediyesi’nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Gülseren ve Anayurt Mahalleleri’nde uyguladığı kentsel yenileme projesi kapsamında 353 konut kura ile sahiplerini buldu. Türkiye’de ilk defa bir kentsel dönüşüm projesinde bu kadar kısa bir sürede anlaşmaların gerçekleşerek, konutların tamamlandığını kaydeden Akgül, rekor bir sürede teslim aşamasına gelindiğini belirterek zoru başardık dedi.4 etaptan oluşan proje kapsamında 1. ve 2. etaplarda 2 bin konutun yapımı hızla devam ederken, 3. etap kapsamında 1200 konutun daha ihalesi gerçekleşti. İkinci etap konutlarının kura çekimini bu yılın sonu veya 2016 yılının başında yapmayı planladıklarını belirten Akgül, “Önümüzdeki yıl bahar ayında geriye kalan 1200 konutun kura çekimini gerçekleştirip, vatandaşlarımızı ikamet ettireceğiz” dedi.

İlk kurayı çeken Akgül, ev sahiplerine güle güle oturun diyerek yeni yuvalarında sağlıklı...