24 / 07 / 2024

TOKİ Mecitözü konutları ne zaman yapılacak

TOKİ Mecitözü konutları ne zaman yapılacak

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan tüm ilçelere ayrımsız hizmet etmeyi ilke edindiklerini, bu kapsamda Mecitözü TOKİ konutlarının da kısa sürede hayata geçeceğini bildirdi.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Çorum Mecitözü 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Çorum Mecitözü 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Çorum Mecitözü 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017!

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017 kapsamında projede dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Trabzon Beşikdüzü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hayata geçirilecek 141 konut ile 51 dükkânın ihalesi yapıldı.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nda son durum!

TOKİ tarafından Kayseri Sarız'da 110 adet konut inşa ediyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ Çorum Mecitözü'nde konut satışları başladı!

ÇORUM’un Mecitözü İlçesi Kaymakamı Coşkun Doğan, Mescit Mahallesi’nde yapılması planlanan TOKİ konutlarının satışına başlandığını açıkladı. Kaymakam Doğan, başvuru ücretlerinin 28 Nisan 2017 tarihine kadar Mecitözü Ziraat Bankası’na yatırılması gerektiğini söyledi.

TOKİ Çorum Mecitözü Konutları'nda başvurular 20 Mart'ta başlıyor!

TOKİ tarafından Çorum Mecitözü'de inşa edilen 141 Konut, 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi, Camii ve Şadırvan Projesi için başvurular 20 Mart – 28 Nisan'da alınacak.

Mecitözü imar planı ihale ediliyor!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğünce “Mecitözü Belediyesi Sayısal Fotogrametrik Halihazır Harita, İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt İle İlave + Revizyon İmar Planı Yapımı” hizmet alımı işinin 01.02.2017 tarihinde ihale edileceğini söyledi

Türkiye'deki konutların 3'te 1'i depreme dayanıksız!

Ayrıntılı Haber Gazetesi'nin yazarlarından Muhammet Tunç bugün köşesinde "depreme dayanıksız konutlar" konusunu ele aldı. İşte yazının detayları..

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatlar!

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Didim Ege Yıldızı projesi önümüzdeki yıl teslim ediliyor...

TOKİ Mecitözü konutları ne zaman yapılacak Haberi

TOKİ Mecitözü konutları ne zaman yapılacak


Cumhuriyet Halk Partili Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ile Ekercan Alışveriş Merkezi sahibi Hüseyin Ekercan, AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylanı TBMM’deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Başkan Yavuz ve esnaf Ekercan, Ceylanın milletvekilliğinin ve komisyon üyeliğinin hay ırk olmasını temenni ettiler.


Ceylan’ı kutlayan ve başarı dileklerini ileten Yavuz ve Ekercan, ayrıca ilçenin bazı sorunlarını ve taleplerini de paylaştı. Milletvekili Ceylan ise sorunları elbirliği ile çözeceklerini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Ünal Yavuz ve Hüseyin Ekercan’a teşekkür etti. Toplumun tüm kesimlerini, tüm renklerini kucakladıklarını dile getiren Ceylan, Çoru m’un tüm ilçelerine ayrımsız hizmet etmeyi ilke edindiklerinin altını çizdi.


Mecitözülülere TOKİ konutlarının yapılacağının da müjdesini veren Ceylan, ön çalışmaların tamamlandığını, yakın bir zaman sonra TOKİ...