28 / 04 / 2024

TOKİ Meram Konutları fiyatları

TOKİ Meram Konutları fiyatları

Konya TOKİ Meram emekli kuraları 499 adet daire için gerçekleşecek. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

TOKİ Konya Meram kura sonucu 23.03.2020 listesi!

TOKİ Konya Meram kura sonucu 23.03.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Meram kura sonucu 23.03.2020 listesi ve TOKİ Meram kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

Meram Gödene TOKİ yedek sözleşme tarihleri!

TOKİ Meram Gödene projesinden konut sahibi olan yedek hak sahipleri için sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Meram Gödene'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Meram Gödene projesinde yer alan 22 adet konut için sözleşme dönemi sona eriyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Meram Gödene Mahallesi 22 konut kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ Meram Gödene Mahallesi projesinde toplamda 22 konut bulunuyor. 2+1'lerden meydana gelen projede yüzde 12 oranında peşinat veriliyor. 

Konya Meram Gödene TOKİ 22 konut kura sonucu sorgulama!

TOKİ Konya Meram Gödene'de 22 konut kuralı satış yöntemiyle alıcılarını bekliyor. TOKİ Meram Gödene daire fiyatları 91 bin 281 TL'den başlıyor.

TOKİ Meram Konutları fiyatları Haberi

TOKİ Meram Konutları fiyatları

TOKİ Konya Meram Gödene Evleri satılık daire fiyatları 87 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


Konya Meram TOKİ Konutları ödeme koşulları doğrultusunda yüzde 12 peşinatta kalan kısım 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor. 


Konya TOKİ Meram emekli kuraları 2 Şubat 2016 Salı günü, saat 10:00’da, noter huzurunda, Konya Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezi’nde yapılacak. 


Peşinat olarak minimum 10 bin TL istenen TOKİ Konya Meram Projesi'nde 2+1 şeklinde tasarlanan toplamda 499 adet daire emekli vatandaşlar için kura yöntemiyle satışa çıkarılacak. 


Satış duyurusu için