07 / 08 / 2024

TOKİ meslekten çıkarma

TOKİ meslekten çıkarma

672 sayılı KHK Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Hüseyin Ekmen'den TOKİ çıkarması!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen, Ankara'da TOKİ'ye çıkarma yaptı. TOKİ yöneticilerini Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile birlikte ziyaret etti.

Kiracıyı çıkarma için ne yapmalı?

Ev veya işyerinizi kiraya verdiğinizi ancak bazı nedenlerden dolayı kiracınızdan tahliyesini istediğinizi düşünelim. Peki, siz "Kiracıyı çıkarma için ne yapmalı?" diye soruyorsanız işte yanıtı..

Kiracıyı çıkarma yöntemleri!

Sözleşme imzalayan taraflar istediği zaman bu sözleşmeyi feshemiyor. Kira sözleşmesinin feshedilebilmesi için bazı haklı nedenlerin doğmuş olması gerekiyor. Peki, kiracıyı çıkarma yöntemleri nelerdir? Kiracı ne zaman ve nasıl çıkarılabilir?

Kiracıyı çıkarma süresi!

Kiracılık sözleşmesi, kiralayan ve kiracı tarafından ancak belli koşullarda feshedilebiliyor. Mal sahibi tarafından kiracının maldan çıkarılabilmesi için yine bazı sürelere dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kiracıyı çıkarma süresi..

10 yıllık kiracıyı çıkarma şartları!

1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren geçerli olan uygulamada 10 yıllık kiracılar herhangi bir gerekçe gösterilmeden tahliye edilebiliyor. Peki, 10 yıllık kiracıyı çıkarma şartları nelerdir?

TOK Van Merkez Kevenli kura yeri!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOK Van Merkez Kevenli kura yeri haberimizin içinde yer alıyor.

Ege Yapı Group'tan Kağıthane'ye karma proje!

İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı.

Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Merkezi’nin inşaatını inceledi!

İlkadım Belediyesi, Derebahçe'de 5.5 dönümlük alanda kültür merkezini hayata geçiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

Mirastan çıkarma iptali dava dilekçesi!

Mirasbırakan mirasçılardan birini veya birkaçını kanunda belirtilen koşullar dahilinde mirasçılıktan çıkarabiliyor. Buna karşın tasarrufun iptali de istenebiliyor. İşte mirastan çıkarma iptali dava dilekçesi..

Mirastan çıkarma şartları!

Miras bırakanın tasarruf özgürlü kapsamında mirasçısını mirastan çıkarmak da yer alıyor. Ancak miras bırakan istediği zaman istediği mirasçısını mirasçılıktan çıkaramıyor. Peki, mirastan çıkarma şartları nelerdir?

Beyttürk İnşaat, Bursa'da 500 milyon dolarlık karma projeye başlıyor!

Beyttürk İnşaat, Bursa Orhangazi Belediyesi'nin düzenlediği arsa alım ihalesinde 9 milyon lira bedelle kazandığı araziye 850-900 konutluk karma bir proje yapacak.

Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı!

SON yıllarda tasarım ile öne çıkan Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı. Ahmet Güleç, “Bu fuar dünyanın en prestijli fuarı olduğu için burada yer alıyoruz ve firmaların katılmasını teşvik ediyoruz.” dedi.

TOKİ meslekten çıkarma Haberi

TOKİ meslekten çıkarma

672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK), terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.


672 sayılı KHK Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 


Kararnamede, olağanüstü hal kapsamında kamu personeline ilişkin bazı tedbirler alınması kararının, Anayasa'nın 121'inci maddesi ile Olağanüstü Hal Kanunu'nun 4'üncü maddesine göre, Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulunca, 15 Ağustos'ta kararlaştırıldığı kaydedildi.


KHK ile 20/7/2016 tarihli ve 2016/9064 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla ülke genelinde ilan edilen olağanüstü hal kapsamında, kamu personeline ilişkin bazı tedbirlerin alınmasının amaçlandığı belirtildi.


Buna göre, meslekten çıkarılan kamu görevlilerinin listesi şöyle:

"Türkiye...