07 / 08 / 2024

Çimento ve betoncular asıl vurgunu bu şehirlerde yapıyor! Tebernüş Kireçci'den sert tepki! Top çeviriyorlar....

Çimento ve betoncular asıl vurgunu bu şehirlerde yapıyor! Tebernüş Kireçci'den sert tepki! Top çeviriyorlar....

Rekabet Kurulu, Ankara ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren 7 hazır beton üreticisine 120,6 milyon lira idari para cezası uyguladı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ise asıl vurgunun 6 Şubat depreminden etkilenen şehirlerde yapıldığını açıkladı.



Rekabet Kurumu internet sitesinde yayımladığı açıklamasına göre;  Ankara  ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren 12 hazır beton üreticisi hakkında yürütülen soruşturma sonuçlandı. Rekabet Kurulu, Ankara ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren 7 hazır beton üreticisine toplamda 120,6 milyon lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi. Bu kararın ardından Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci çimento ve betoncuların asıl vurgunu 6 Şubat depreminden etkilenen şehirlerde yaptığına vurgu yaparak Rekabet Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'nın top çevirdiğini açıkladı.

Kireçci'nin sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşıma vatandaşlardan onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1
Rekabet Kurulu, Ankara ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren 7 hazır beton üreticisine 120,6 milyon lira idari para cezası vermiş.

Yorumu: Rekabet Kurulu top çeviriyor. Çimento ve betoncular asıl vurgunu 6 Şubat depreminden etkilenen şehirlerde yapıyor.

Sadece Rekabet Kurulu değil, Ticaret Bakanlığı da top çeviriyor.

Bunlar bu kafayla giderse vatandaş da topu ilk seçimde çevirir:)

İyi uykular!!!

Demir fiyatları 3 yılda yüzde 243 artarken, çimento fiyatları yüzde 750 arttı!

Çimento fiyatları son üç yılda yüzde 750 arttı! İnşaat sektöründe fiyatı en çok artan çimento oldu!

Çimento fiyatlarına ne oluyor? Dört senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Geri Dön