30 / 04 / 2024

toki mimari tasarımi tokinin yaptığı binalar sağlam mı

toki mimari tasarımi tokinin yaptığı binalar sağlam mı

YATAY yapılaşmaya ağırlık vereceklerini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, “Prensip olarak hiçbir şehirde en yüksek binalar TOKİ’nin yaptığı konutlar olmayacak diyoruz.

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Biray Demiray tarafından kuruldu.

Meba Mimari Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Meba Mimari Tasarım İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Yılmaz tarafından kuruldu.

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nalcı tarafından kuruldu.

SDY Mimari Tasarım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

SDY Mimari Tasarım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadet Yurdakan tarafından kuruldu.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sezai Sağtekin, Sümeyye Ceylan ve Zeynep Handan Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Edele Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Edele Mimari Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Bamıdele Talabı ve Uğur Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri Türkiye’nin gündeminde yer alan konulardan biridir. Peki kura çekilişinde konut çıkan kişiler taksitler bitmeden evi kiraya verebilir mi, Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi? İşte detaylar!

TOKİ evleri kiralanabilir mi?

TOKİ Sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Sosyal konut başvurusunda bulunanlar, kura çekim sonuçlarını beklemeye başladı. Peki TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek, TOKİ evleri kiralanabilir mi? İşte merak edilen detaylar…

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

toki mimari tasarımi tokinin yaptığı binalar sağlam mı Haberi

toki mimari tasarımi tokinin yaptığı binalar sağlam mı

Genel disiplin olarak yatay mimariyi benimsiyoruz. Bir eleştiri var, ‘yatay mimariye geçilince yeşil alanlar daralacak’ diyorlar. Ancak öyle değil. Biz şehir merkezlerinde yüksek mimariye karşıyız. Daha düşük katlı mimari projelerle yaşam alanlarını genişleteceğiz. Yaklaşık altı aydır bu disiplinle çalışıyoruz. Gelenekle, geleceği birleştiren konseptle proje üretiyoruz” dedi.  TOKİ’nin yurtdışında Pakistan, Sri Lanka ve Endonezya’da projeler yaptığını da kaydeden Turan, Somali’de 10 bin konutla ilgili çalışmaları olduğunu dile getirdi. 


TOKİ’ye açılan davalar son dönemde sıkça gündeme geldi. Konuyu değerlendiren TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “2002 yılından 2014 yılına kadar, bu kadar büyük bir yapı içerisinde muhataplarını düşündüğünüzde toplam 40 bin dava konusu olmuş. TOKİ’nin, belli projelerden kaynaklanan dava yükleri olmuş. Bunun üzerinden bir spekülasyon oluşturulmaya çalışılıyor. TOKİ vatandaşlarla barışık, onlar için dost...