03 / 05 / 2024

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması ihalesi ne zaman

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması ihalesi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi ihalesi 3 Eylül 2015 tarihinde saat 11.30'da gerçekleşecek.

Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliklerine TOKİ tarafından; Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Mustafa Levent Sungur ve Hakan Akbulut aday olarak gösterildi...

Bolu 3. Etap TOKİ sakinlerinden Emlak Yönetim'e tepki!

Bolu'nun Müdurnu ilçesinde bulunan 3. Etap TOKİ Konutları sakinleri, yaptıkları basın açıklaması ile Emlak Yönetim A.Ş.’ye ısıtma gideri için tepki gösterdi.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Arnavutköy Yönetim Merkezi’nde son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından temeli atılan Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi'nde son aşamaya gelindi. Proje kamu binaları arasında örnek teşkil ediyor.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’ni yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

Arnavutköy Yönetim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Konut yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Nisan'da yapılacak genel kurulda yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından Ertan Yetim, Murat Kurum, Sami Er ve Mehmet Özçelik aday olarak gösterildi.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi ihalesi 3 Eylül 2015 tarihinde saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Emlak Yönetim AŞ'den Ürgüp Belediyesi'ne ziyaret!

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş. yetkilileri Ürgüp TOKİ Konutları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket!

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket oldu. Turkcell mobil iletişim sektöründe, enerji yönetiminde sistematik yaklaşımıyla ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Standardı sertifikasını almaya hak kazanan ilk şirket oldu.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'ni TOKİ inşa edecek!

Arnavutköy’de yeni bir proje daha hayata geçiyor. 83 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi, 600 günden tamamlanacak. Projeyi TOKİ inşa edecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması ihalesi ne zaman Haberi

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması ihalesi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da yapılacak.


İhale ilanı;

İdaremiz Mobil Yönetim ve Saha Uygulaması Yazılımları Hizmeti Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 


İhale Kayıt Numarası: 2015/103214

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:2 Adet Mobil Uygulama ve Geliştirme Platformu

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer:İstanbul ve Ankara

c) Süresi:İşe başlama tarihinden itibaren 90(doksan) gündür


3- İhalenin

a)...