03 / 05 / 2024

toki muş son başvuru tarihi

toki muş son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesi için başvurular yarın sona eriyor. Projede toplam 127 adet konut bulunuyor.

TOKİ Muş Kepenek başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan 127 adet konut için başvurular 31 Aralık tarihinde sona eriyor.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu? Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ve tarihçi-yazar ve Milli Savunma Üniversitesi rektörü Erhan Afyoncu'dan beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu?

Adalet Bakanlığı 22 bin personel alımı başvuru sonuçları belli oldu mu? Son dakika 2023 Adalet Bakanlığı personel alımı

Adalet Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam ettirmek üzere 22 bin personel alımı yapacağını duyurmuş, başvurular da bu doğrultuda yapılmıştı. Peki 2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları belli oldu mu? İşte son dakika 2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları...

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! 500 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... Tek bir ilçede inşa edilecek tam 500 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi. 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Muş alt gelir grubu son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Muş alt gelir grubu son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

13 soruda TOKİ Muğla 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Muğla 50 bin konut kampanyasında kaç konut olacak? TOKİ Muğla 50 bin konut nerede? TOKİ Muğla 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Muğla 50 bin konut başvuruları nereye yapılacak? İşte 13 soruda TOKİ Muğla 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

toki muş son başvuru tarihi Haberi

toki muş son başvuru tarihi

TOKİ'nin Muş Merkez Kepenek projesinde toplam 127 adet daire bulunuyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor.

Muş Kepenek TOKİ projesinde 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje için başvuru dönemi 15 Ağustos 2018 itibariyle kabul edilmeye başlandı.

En düşük konut bedelinin 112 bin 36 TL, en yüksek konut bedelinin ise 135 bin 723 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Başvuruların yarın mesai bitimine kadar kabul edileceği TOKİ Muş Kepenek projesi için en düşük peşinat tutarı 10 bin TL, en düşük taksit tutarı ise 410,80 TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için 180 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.