05 / 05 / 2024

toki narlıdere projesi

toki narlıdere projesi

TOKİ'ye ait İzmir Narlıdere'de bulunan arsanın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli ilave uygulama ve nazım imar planı askıya çıkarıldı...

ONAG Narlıdere'de hemen teslim son 12 konut!

ONAG Narlıdere'de projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Son 12 konutun satışının devam ettiği ONAG Narlıdere'de fiyatlar 12 milyon 250 bin TL'den başlıyor.  İşte ONAG Narlıdere projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm gerginliği!

İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi nedeniyle Narlıdere Belediye Başkanı  Ali Engin eleştirilerin hedefinde yer aldı. 

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi 13 Nisan'da!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için 30 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2. aşama ihale tarihi, firmalardan gelen talep üzerine 13 Nisan'a ertelendi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Narlıdere'de 4.8 milyon TL'ye satılık 5 işyeri!

Narlıdere Belediyesi, Narlı Mahallesi'ndeki 5 işyerini ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için 15 firma yarışıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. 

toki narlıdere projesi Haberi

toki narlıdere projesi

İzmir Narlıdere İlçesi, Narlıdere Mahallesi, 156 ada, 1962 parsel sayılı taşınmazın mülkiyetinin TOKİ Başkanlığına ait olduğundan bahisle idareleri amaçları doğrultusunda değerlendirilmek üzere hazırlanan 1/5000 ölçekli İlave Nazım ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planları 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 9. maddesi kapsamında 21 Şubat 2017 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan TOKİ Narlıdere proje alanı nazım ve uygulama imar planı, 6 Nisan 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



1/1000'lik plan raporu için tıklayınız


1/5000'lik plan raporu için...