27 / 04 / 2024

toki ne kadar konut inşa etti

toki ne kadar konut inşa etti

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşlar için “250 lira taksitle 200 bin” ilave ek konutun planlandığını açıkladı.

TOKİ 12 yılda 3 milyon kişiyi ev sahibi yaptı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan: "Dar gelirli vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak için çok önemli bir misyonu yerine getiriyoruz." diye konuştu.

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar?

TOKİ arsaya dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ ilk peşinat ne kadar? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlar, ilk peşinatın ne kadar olduğunu araştırıyor. İşte TOKİ ilk peşinata dair sorulan sorular ve yanıtları!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle konutların peşinatları araştırılmak isteniyor. Peki TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? İşte detaylar!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Başvuru yapan kişiler, TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022? TOKİ peşinat ne kadar?

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022, TOKİ peşinat ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte o merak edilen detaylar!

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar?

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Kastamonu Seydiler'de kaç adet konut yapacak? Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

toki ne kadar konut inşa etti Haberi

toki ne kadar konut inşa etti

TOKİ’nin 2002 yılı başlangıcı itibariyle 2023 hedefinin toplamda 1 milyon konut olduğunu hatırlatan Turan, “İdaremiz 670 bin konut rakamına ulaştı. Şimdi yeni planlamalarımızla birlikte önümüzdeki 9 yıl içinde 550 bine yakın konut yapmış olacağız. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi 250 lira taksitle vatandaşlarımızı daire sahibi yapacağız.” dedi.

TOKİ Başkanı Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Şanlıurfa Topçu Meydanı’nda düzenlenen Şehir Hastanesinin temel atma ve kentte yapımı tamamlanan tesis ve projelerin toplu açılış törenine katıldı.  TOKİ Başkanı Turan, “Cumhurbaşkanımızın bugünkü açılışları dâhil Şanlıurfa'daki TOKİ yatırımlarının toplam değeri 1 milyar 500 milyon liradır.” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’da İdarenin uygulamalarını yerinde inceleyen ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan TOKİ Başkanı, gazetecilere yaptığı açıklamada İdarenin özellikle son yıllarda atağa kalktığını ve Türkiye'nin her tarafında konut...