07 / 05 / 2024

TOKİ ne zaman konut yapacak

TOKİ ne zaman konut yapacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında Elazığ Merkezde 280 konut yapılacağını açıkladı. Konut sahibi olmak isteyen emekliler, kimlik kartları ile ilgili bankalara başvurularını yapabilecekler.

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 54 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları ne zaman?

TOKİ Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni başvuruları ne zaman bitecek?

147 konuttun kura usulü ile satışa sunulacağı TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri ‘nde toplam 556 konut yer alıyor. Peki TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Kura usulüyle 88 adet konuttun satışa çıkacağı TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri ‘nde başvurular 20 Mayıs 2015 tarihinde başladı. Peki TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Denizli Merkezefendi başvuruları ne zaman bitiyor?

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi ortaklığında inşa edilen TOKİ 25 bin Konut Projesi için başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Denizli Merkezefendi başvuruları ne zaman bitiyor?

Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çelişi ne zaman?

TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 88 adet konut satışa sunulacak. Peki Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çelişi ne zaman?

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

Aylık taksitlerin 804,80 TL'den başladığı TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi başvuruları 4 Haziran'da sona erecek. Peki TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

Dairelerin 128 bin 768 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı'nda 11 bin 868 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kurayla satışa sunulan projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Peki Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Konut fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları devam ediyor. Projede 4+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Peki Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ ne zaman konut yapacak Haberi

TOKİ ne zaman konut yapacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek toplam 4 bin 354 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında emeklilerin ön taleplerini alacak. Bu kapsamda konut sahibi olmak isteyen emekliler, kimlik kartları ile ilgili bankalara başvurularını yapabilecekler. Konuyla ilgili açıklama yapan TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek, 'ikinci bahar'ı müjdelemektir" dedi. TOKİ olarak vatandaşların en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanında yeni yerleşim alanları kurulduğunu ve onlarca konut projesinin hayata geçirildiğini belirten Turan, "Üretim felsefemizin temelini oluşturan dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza dönük konut üretimlerimizde emeklilerimize yüzde 25 kontenjan ayırıyoruz. Kendilerinden gelen talep doğrultusunda 'emeklilere özel' konut projeleri geliştiriyoruz. Başta...