28 / 04 / 2024

toki niğde başvuru tarihleri 2019

toki niğde başvuru tarihleri 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir projesindeki 8 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesinde yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Niğde Ulukışla 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

toki niğde başvuru tarihleri 2019 Haberi

toki niğde başvuru tarihleri 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde toplam 37 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki konutlar açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Son başvuru tarihinin 31 Aralık 2019 olarak belirlendiği TOKİ Niğde Efendibey 2019 projesi için başvurular Halk Bankası'nın Niğde şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Efendibey 2019 projesinde en düşük konut bedeli 170 bin 858 TL, en yüksek konut bedeli 265 bin 595 TL olarak belirlendi.

Peşinat bedellerinin 17 bin 85 TL ile 66 bin 398 TL arasında değiştiği TOKİ Niğde 2019 projesi için 108 ay, 120 ay ve 144 ay vade sağlanıyor.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ...