06 / 05 / 2024

Toki öğrenci pansiyonları ihalesi

Toki öğrenci pansiyonları ihalesi

TOKİ Edirne Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesini 14 Temmuz'da yapacak.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Özel öğrenci yurtlarına yeni düzenleme!

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, öğrenci yurtlarının yanı sıra öğrenci apartlarını, öğrenci pansiyonları ve öğrenci stüdyo dairelerini de ilgilendiren düzenlemeleri içeriyor..

TOKİ Mimar Sinan Öğrenci Yurdu açıldı!

TOKİ, FETÖ’nün el koyulan merkezini öğrenci yurduna dönüştürdü. Örgütün İstanbul Anadolu Yakası’ndaki karargâhı, 4 bin 100 öğrenciye hizmet verecek. Toplam 1.800 kişi yurda yerleşti.

Ağrı'da eğitime ciddi yatırımlar yapıldı!

Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

TOKİ'den 7 bin öğrenci kapasiteli 14 yeni yurt!

TOKİ, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayarak eğitimlerini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla modern yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.

TOKİ Sakarya öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKÎ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.

TOKİ'nin Edirne Turizm Lisesi ve öğrenci pansiyonları ihalesi 14 Temmuz'da!

TOKİ Edirne Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesini 14 Temmuz'da yapacak.

TOKİ Gölcük'te 300 kişilik öğrenci yurdu inşa edecek!

Kocaeli'nin en büyük sorunun olan öğrenci yurtlarının yetersizliğine TOKİ tarafından iyi bir haber geldi. TOKİ Gölcük'te 300 kişilik öğrenci yurdu yapacak. Öğrencilerin barınma sorunu bir nebze olsun giderilecek...

TOKİ Adana'ya bin 500 kişilik öğrenci yurdu yapacak!

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana’ya bin 505 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını söyledi. Yurt, Çukurova Üniversitesi Yerleşkesinde bulunan Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu kampüsü içerisinde yapılacak...

TOKİ Malatya öğrenci pansiyonu inşaat işi ihalesi bugün!

Malatya İli Pötürge İlçesi Hatip Mevkii 1 Adet 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihaleye sunulacak...

TOKİ Malatya öğrenci pansiyonu inşaat işi ihalesi yarın!

Malatya İli Pötürge İlçesi Hatip Mevkii 1 Adet 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

TOKİ Bursa Karacabey'e öğrenci yurdu inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde Karacabey'e 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapacağı açıklandı.

Toki öğrenci pansiyonları ihalesi Haberi

Toki öğrenci pansiyonları ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Edirne Merkez Arnavutköy Mevkii TOKİ Mahallesi 12 Derslikli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.



1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040-2124700316 h

c) Elektronik Posta Adresi: ttps://ekap.kik.gov.tr/EKAP/



2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı:Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Ter Adet 12 Derslikli Lise, 180 Öğrencilik Pansiyon, Bekçi Kulübesi, Trafo İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi


b) Yapılacağı yer: Halkalı - Küçükçekmece - İstanbul 

c) İşe başlama tarihi: EdirneSözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer...