03 / 05 / 2024

toki okul ihale

toki okul ihale

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) eğitim ve öğretini altyapısını güçlendirmek için projelendirdiği okulların sayısı bini aştı. 77 okul, ihale, proje ve planlama aşamasında bulunuyor...

TOKİ 9 okulun yapım işini ihale edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin yapacağı 9 okul projesinin ihale süreci 10 ekim tarihine kadar sürecek. TOKİ'den alınan bilgiye göre projelendirilen okul sayısı binin üzerine ulaştı..

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ her yıl 60 bin konut ihale ediyor!

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ettiklerini söyledi.

Bitlis'te 6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankara Defterdarlığı'ndan 8 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Hitit Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından Kızışcahamam'da arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor...

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

Ankara'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 13 Mart'ta!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, arsa karşılığı okul yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

Adana Ceyhan'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 9 Mart'ta!

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana Ceyhan Çukurova Harası Mahallesi'nde arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor.. 

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi!

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de yepyeni konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi ihale edildi!

TOKİ tarafından Zonguldak Devrek-Çaydeğirmeni’ne 427 konut yapılacak. Proje için ihale gerçekleştirildi..

TOKİ satış devir ve ihale yönetmeliğinde değişiklik!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı satış, devir, intikal, kiraya verme, trampa, sınırlı ayni hak tesisi ve arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihale yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte bugün yayımlanan yönetmelik...

toki okul ihale Haberi

toki okul ihale
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) eğitim ve öğretini altyapısını güçlendirmek için projelendirdiği okulların sayısı bini aştı. TOKİ, inşa ettiği 21 bin 24 derslikli 935 okulu Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sunarken, Batman, Ordu, Konya, Bingöl, Artvin, Hakkari, Adana, Ediıme ve İğdır'da inşa edilecek okullar da ihale aşamasma getirildi. 77 okul, ihale, proje ve planlama aşamasında bulunuyor.
TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, İdare, ülke genelinde nitelikli konut ihtiyacına yönelik çalışmalara paralel olarak kamu hizmetlerinin altyapısının geliştirilmesi yönünde uygulamalarını da sürdürüyor.
İdare, Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı protokoller ya da inşa ettiği konut uygulamaları kapsammda okul ihalelerini gerçekleştirerek, eğitimin altyapısını güçlendiriyor.
Ayrıca üniversitelerle imzalanan protokoller çerçevesinde modern kampüsler yapan TOKİ, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu işbirliğiyle beş yıldızlı yurtlar inşa ediyor. TOKİ'nin 2002...