05 / 05 / 2024

toki okul inşası

toki okul inşası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının eğitim ve öğretim altyapısını güçlendirmek için projelendirdiği okulların sayısı bini geçti. TOKİ, inşa ettiği 21 bin 24 derslikli 935 okulu Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sundu...

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor!

Sel ve yangın felaketinin yaşandığı bölgelerde meydana  çıkan hasarlar ortadan kaldırılıyor. Çalışmalar dahilinde TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor. 

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

toki okul inşası Haberi

toki okul inşası



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) eğitim ve öğretim altyapısını güçlendirmek için projelendirdiği okulların sayısı bini aştı.  


TOKİ, inşa ettiği 21 bin 24 derslikli 935 okulu Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sunarken, Batman, Ordu, Konya, Bingöl, Artvin, Hakkari, Adana, Edirne ve Iğdır'da inşa edilecek okullar da ihale aşamasına getirildi. 77 okul, ihale, proje ve planlama aşamasında bulunuyor.


TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, İdare, ülke genelinde nitelikli konut ihtiyacına yönelik çalışmalara paralel olarak kamu hizmetlerinin altyapısının geliştirilmesi yönünde uygulamalarını da sürdürüyor.


İdare, Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı protokoller ya da inşa ettiği konut uygulamaları kapsamında okul ihalelerini gerçekleştirerek, eğitimin altyapısını güçlendiriyor.


Ayrıca üniversitelerle imzalanan protokoller çerçevesinde modern kampüsler yapan TOKİ, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu işbirliğiyle beş yıldızlı yurtlar inşa ediyor.


-TOKİ'den 77 okul...