21 / 05 / 2024

toki onikişubat teslim töreni

toki onikişubat teslim töreni

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta, merkez Onikişubat Belediyesince sosyal projeler kapsamında, 18 ayda yaptırılan 604 toplu konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dünyanın dört bir tarafında mazlumlara el uzattığını belirtti.

TOKİ'den konut teslimi bekleyenler dikkat, 3 proje için Mart 2024 müjdesi geldi! TOKİ hangi projeleri teslim edecek?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 3 yeni projesi için teslim müjdesi geldi. işte TOKİ tarafından teslim edilecek o projeler...

TOKİ'den Şubat ayının son müjdesi! 4 yeni kampanyanın tarihleri tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şubat ayının son müjdesi geldi. TOKİ, 4 şehirde toplam 906 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından tek tek açıklanan o tarihler...

TOKİ'den Şubat 2024 müjdesi! 8 yeni projede 2 bin 979 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şubat ayında 8 yeni projede 2 bin 979 konutun ihalesini gerçekleştirecek. İşte o projeler...

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Belediye'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Şubat'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Onikişubat'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ Kahramanmaraş 697 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Fatih Mahallesi'nde hayata geçireceği 697 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 697 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi 697 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Kahramanmaraş ili, Elbistan İlçesi, Büyükyapalak Mah 12 Derslikli Eğitim Binası ,Dulkadiroğlu İlçesi, Çınarlı Mah 12 Derslikli Eğitim Binası, Onikişubat İlçesi, Yürükselim Mah 24 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri'nde hak sahipleri belli oldu!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 3 ayrı noktada inşa edilecek dairelerin hak sahiplerini kura ile belirledi. 

toki onikişubat teslim töreni Haberi

toki onikişubat teslim töreni

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Cumhurbaşkanımızın çok büyük gayretleriyle, 6 yıldan beri taş üstünde taş bırakılmayan, yerle yeksan edilen bir medeniyet şehri Halep'te bu gece saat 24.00 itibariyle bir ateşkes ilan ediliyor." dedi.


Kaynak, Kahramanmaraş'ta, merkez Onikişubat Belediyesince sosyal projeler kapsamında, 18 ayda yaptırılan 604 toplu konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dünyanın dört bir tarafında mazlumlara el uzattığını belirtti.


"Cumhurbaşkanımızın çok büyük gayretleriyle, 6 yıldan beri taş üstünde taş bırakılmayan, yerle yeksan edilen bir medeniyet şehri Halep'te bu gece saat 24.00 itibariyle bir ateşkes ilan ediliyor" diyen Kaynak, bayram müddetince uygulanacak ateşkesin önemli olduğunu, Halep halkının ilk defa buruk da olsa bir bayram sevinci yaşamalarına vesile olacağını vurguladı.


Başbakan Yardımcısı Kaynak, şunları söyledi:


"Cumhurbaşkanımızın G20 Zirvesi'nde, Amerika ve Rusya başkanlarıyla yaptığı görüşme...