14 / 05 / 2024

TOKİ Ordu Fatsa Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

TOKİ Ordu Fatsa Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

Ordu İli Fatsa İlçesi 300 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 30 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30'da ihaleye sunulacak...

Ordu Fatsa TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Ordu İli Fatsa İlçesi 300 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 30 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30'da ihaleye sunulacak...

TOKİ Ordu Fatsa Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi! 30 Ekim!

Ordu İli Fatsa İlçesi 300 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 30 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30'da ihale edilecek.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Ordu Fatsa'daki zemin etüdü çalışmaları tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Fatsa ilçesinin Bolaman ve Yalıköy Mahalleleri’nde imar planı çalışması başlattı.

Ordu Fatsa'da yeni İşkur binası yapılacak!

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ordu Fatsa'da 1 yılda 13 bin 923 tapu işlemi yapıldı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Tapu Müdürü Erdoğan Atik, “2016 yılında toplamda dairemizde 13 bin 923 işlem yapıldı. " dedi.

Ordu Fatsa'ya Hayvan Hastanesi ve Hayvan Oteli geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 'Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Geçici Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanları Projesi' için kolları sıvadı. Fatsa için hazırlanan proje hayata geçtiğinde, sokak hayvanlarının bir evi ve tedavi olabileceği bir hastanesi olacak.

Ordu Fatsa'ya yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırım faaliyetleri kapsamında içme suyu ve kanalizasyon altyapı hatlarında sürdürdüğü yenileme, bakım, onarım ve ilave hat yapımı çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürüyor.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ordu Mesudiye projesinde 3 adet daire açık satışa sunuluyor. TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü!

Toplu Konut Uygulaması projesinde stoklarda yer alan 3 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Ordu Fatsa Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi Haberi

TOKİ Ordu Fatsa Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

Ordu İli Fatsa İlçesi 300 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için