05 / 05 / 2024

TOKİ ordu yeni proje

TOKİ ordu yeni proje

TOKİ Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ'den konut bekleyen Ordulular dikkat! Bu projeyle sadece tek bir ilçeye 170 yeni konut geliyor! 

TOKİ'den konut bekleyen Ordulular dikkat! TOKİ Ordu 2023 projesiyle sadece tek bir ilçeye 170 yeni konut geliyor... 

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Ordululara büyük müjde! 170 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da 170 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ordu 2022 projesinin ihalesi 21 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Ordu yeni stadına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da yapımı süren yeni stadın eylül ayında futbolseverlerin hizmetinde olacak. 

TOKİ Ordu Aybastı projesinin ihalesi 13 Haziran'da!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu projesi için düğmeye bastı.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu yeni terminal projesinin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 22 bin metrekarelik alan üzerine projelendirilen yeni terminalin ihalesi yapıldı.

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuru dönemi!

TOKİ Bolu Yeniçağa projesinde 2 adet konut satışa sunuluyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Yeniçağa Şubesi aracılığıyla yapılacak. TOKİ Bolu Yeniçağa başvuru dönemi...

TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye projesi başvuruları!

TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye projesi kapsamında stoklarda yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte,TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye projesi başvuruları...

Ordu Gürgentepe TOKİ başvurusu sona erdi!

TOKİ Ordu Gürgentepe projesi kapsamında satışa çıkarılan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona erdi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

TOKİ ordu yeni proje Haberi

TOKİ ordu yeni proje

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.



Şirinevler Mahallesi’nde “Kamyon Garajı Özel Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek konutlar 1+1, 2+1, 3+1 planlarında tasarlandı.



TOKİ ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde uygulanan kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında inşa edilecek konutların 30’u 1+1, 97’si 2+1, 184’ü 3+1 planında olacak.


TOKİ...