06 / 05 / 2024

toki örnek modeli

toki örnek modeli

Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, İdarenin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de örnek daireler tanıtıldı!

TOKİ tarafından Manisa'da inşa edilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında hak sahipleri örnek daireleri inceledi. 5 bin 500 konutluk projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ GGC Konutları'nda örnek evler tanıtıldı!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ve Toplu Konut İdaresi imzasıyla hayata geçirilen konut projesinde sona gelindi. Örnek daireler gazetecilere tanıtıldı.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

toki örnek modeli Haberi

toki örnek modeli
Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"nde incelemelerde bulunacak.

TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, 18 Eylül'e kadar Türkiye'de bulunacak Navaz Şerif, düşük maliyetli konut üretimi ve sunumu konusunda bilgi, deneyim ve know-how paylaşımı, ülkelerinde TOKİ muadili konut yapımı kurumunun kurulması yönündeki çalışmaları doğrultusunda Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Üçüncü Toplantısı'na katılacak. Ülkelerinde büyük bir kentsel dönüşüm başlatacaklarını ve TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Şerif, Ankara ziyaretinde, TOKİ'nin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek.

Toplu konut zaptı var

Şerifin Türkiye ziyareti programında, iki ülke arasında görüşülecek bir çerçeve anlaşma dahilinde konut konusunda işbirliği de gündeme alınacak. Bu arada, Türkiye ile Pakistan arasında...