04 / 05 / 2024

toki parklarının zemini kauçukmu

toki parklarının zemini kauçukmu

Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri huzurlu bir ortam alternatifi oluşturulacaktır” dedi...

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Ahmet Çakır: Arguvan'ın zemini sağlam!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır: "Arguvan'ın zemini sağlam çıktı. 1 milim dahi oynama yok" dedi.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konak'ın parklarını üniversite öğrencileri tasarlayacak!

"Konak için tasarlıyoruz" atölye çalışmasına katılan üniversite öğrencileri, oturma alanlarından peyzaj düzenlemelerine kadar Konak’ın parkları için birçok farklı tasarım üretti.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini sorun yaratıyor!

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa koşan Manisaspor'un en büyük kabusu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemini oldu.

Samsun'daki tabiat parklarının geleceği masaya yatırıldı!

Şahikaya Kanyonu, Amazon ve Bayraktepe Tabiat Parklarının Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce 5 yıl süre için devralınmasının ardından ilk toplantı gerçekleştirilerek parkların geleceği masaya yatırıldı.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

İzmir Atatürk Stadı'nın zemini yenilendi!

İzmir Atatürk Stadı'nın zemini yenilendi. Stat zemini yenilendi. Stadın kullanılmasına 13 Eylül'den sonra başlanacak. Zeminin son çim rulosunun da serildiği ve çalışmanın planlanandan daha önce bitirildiği belirtildi.

İzmir Erdal İnönü Stadı'nın zemini yenilendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi.Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

İzmir Atatürk Stadı'nın zemini yenileniyor!

İzmir Atatürk Stadı'nın zemin ihalesi yapıldı. Çim zemini tümüyle değiştirecek ihaleyi İzmirli Ege Peyzaj firması kazandı. Önümüzdeki hafta yapılacak ve çalışmalar hemen başlayacak.

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

toki parklarının zemini kauçukmu Haberi

toki parklarının zemini kauçukmu


Çorum Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen her mahalleye park yapım çalışmaları devam ediyor.


Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri ve aynı zamanda çocuklarımızın güvenle oyun oynayacağı huzurlu bir ortam alternatifi oluşturacaktır” dedi.


Park ve yeşil alanların modern şehir yapılanmasının akciğerleri olduğunu vurgulayan Başkan Uzunkaya bu çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini belirterek, “Halka hizmet hakka hizmet düsturundan şaşmadan halkımıza layık olanın en iyisini projelerimiz ve planlarımız dahilinde gerçekleştirmekteyiz” dedi.


Maraş...