26 / 07 / 2024

toki peşinatı ne kadar 2019

toki peşinatı ne kadar 2019

TOKİ’den konut alan veya konut alacak vatandaşlar peşinat ödemelerini ne zaman yapacak? İşte yanıtı...

İnci Mahall Akçalar'da yüzde 50 peşinat 10 ay vade avantajı!

Bedri Polater İnşaat imzasıyla Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar'da  yüzde 50 peşinat 10 ay vade avantajı devam ediyor. İnci Mahall Akçalar'da konut fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

Lexus Batımahall Villaları'nda yüzde 25 peşinat sıfır faiz 12 taksit fırsatı!

Luxus tarafından Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Lexus Batımahall Villaları'nda yüzde 25 peşinat sıfır faiz 12 taksit fırsatıyla konut satışları devam ediyor.  Peki Lexus Batımahall Villaları ne kadar? Lexus Batımahall Villaları ile ilgili tüm ayrıntılar...

Büyükçekmece Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksit imkanı!

Kargrup İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Büyükçekmece Pera Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? Pera Konakları fiyat listesi...

TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 şehirde konut ve iş yeri satışı için düğmeye bastı. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunulan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024.

TOKİ açıkladı! 4 şehirde 222 konut, 120 ay vade ve yüzde 25 peşinat ile ev sahibi olma imkanı...

TOKİ 222 yeni konut projesi için çalışmalara başladığını duyurdu. TOKİ, 250 bin sosyal konut duyurusu ile beraber vatandaşlara konut satışlarının başlayacağı şehirler ve fiyatlar hakkında bilgi verdi. 4 şehirde 222 konut 120 ay vade ve yüzde 20 peşinat ile satışa çıkarılacak.

TOKİ'den tam 36 ilde konut ve iş yeri fırsatı! Yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 ilde konut ve iş yeri satacak. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sağlanan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

TOKİ'den tam 33 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 33 şehirde yer alan ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Luxera Bahçe Port'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Bahçe Port projesinde konut fiyatları ne kadar? Luxera Bahçe Port'ta hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa satışı için son 5 gün! 33 ilde KDV'den muaf 391 arsa yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla satılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satacak. Açık artırmalar 8-9 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

TOKİ 33 il için düğmeye bastı! KDV'den muaf 391 arsa hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vadeyle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. 

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde   2 milyon peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sur Yapı Vitrin Antalya'da konut fiyatları ne kadar?

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Ormanyaka Çekmeköy projesinde 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ormanyaka Çekmeköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Urla Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinde 3 milyon TL peşinat 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ege Yapı Urla Kekliktepe'de daire fiyatları ne kadar?  Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Urla Keklitepe projesi ile ilgili ayrıntılar...

toki peşinatı ne kadar 2019 Haberi

toki peşinatı ne kadar 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) ev alan veya konut alacak vatandaşlar, "TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman yapılacak?" sorusunun cevabını merak ediyor. Yeni Akit'te yer alan habere göre, TOKİ başvuruları, TOKİ satışları, TOKİ kura sonuçları en çok araştırılan konuların başında yer alıyor.

Peşinat ödeyecek miyim?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınmaktadır. Peşinatın, sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılması gerekmektedir. Toki ödemelerinin başladığı tarih her proje için farklılık gösteriyor. Bu kapsamda ödemeler projenin sözleşme imzalama tarihini takip eden aydan itibaren başlıyor. Her projenin sözleşme imzalama tarihi ve diğer tüm detayları satış duyurusunda yer alıyor. 

TOKİ borcu bitene kadar tapu alınır mı?

TOKİ kura yöntemiyle nasıl konut satıyor?

400 TL'den az taksitli TOKİ projeleri Temmuz 2019!