30 / 04 / 2024

toki şahinbey şehit yakınları konut şartları

toki şahinbey şehit yakınları konut şartları

Şahinbey Belediyesi, şehit ve Gazi yakınlarını ev sahibi yapabilmek için TOKI ile birlikte imzaladığı ortak protokolde ikinci müjdeyi verdi. TOKİ ile yapılan görüşmeler sonrasında 2+1 konutlarda peşinat kaldırıldı.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

Şahinbey TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Şahinbey projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şahinbey 2022 sosyal konut projesi...

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!

Türkiye genelinde konut projelerine hızla devam eden TOKİ, şehit ve gazi yakınları için çalışmalara başladı. Kurum, 5 bin aileyi ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap ihalesi bugün!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap projesinde yer alan 912 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şahinbey'e 719 yeni konut!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu'da 719 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

toki şahinbey şehit yakınları konut şartları Haberi

toki şahinbey şehit yakınları konut şartları

Şahinbey'de şehit yakınları ve gaziler peşinat ödemeyecek!


Şahinbey Belediyesi, şehit ve Gazi yakınlarını ev sahibi yapabilmek için TOKI ile birlikte imzaladığı ortak protokolde ikinci müjdeyi verdi. 


Şahinbey Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKl) arasında geçtiğimiz günler şehit aileleri ve gazilerin ev sahibi olması için özel konut protokolü imzalanmıştı. 


Daha önce %10 olarak belirlenen peşinat, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yoğun çalışması sonrasında ortadan kaldırıldı. Şehit ve Gazi yakınları Mavikent mahallesinde kendileri için yapılacak konutlara peşinat ödemeden 20 yıl vade ile sahip olabilecekler. 


PEŞİNAT VERİLMEYECEK 


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut teslimatlarını 2017 yılında yapmayı planladıklarını aktararak, "Son zamanlarda özellikle terör münasebetiyle ortaya çıkan mücadelede, güvenlik kuvvetlerimiz hayatlarını kaybediyorlar. Yaralanarak Gazi olan güvenlik güçlerimiz var. Şehit yakınları ve Gazilerimiz için Şahinbey sınırlan içerisinde Mavikent Mahallemizde...