13 / 05 / 2024

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

TOKİ Samsun Atakum kura sonucu 16.06.2020 listesi!

TOKİ Samsun Atakum kura sonucu 16.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Samsun Atakum kura sonucu 16.06.2020 listesi ve Atakum kura sonucu isim isim tam liste...

TOKİ Samsun Canik kura sonucu 16.06.2020 sonuçları 2+1 ve 3+1!

TOKİ Samsun Canik kura sonucu 16.06.2020 sonuçları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Samsun Canik kura sonucu 16.06.2020 sonuçları 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Canik kura sonucu isim listesi...

TOKİ Samsun 19 Mayıs kura sonucu 2020 isim isim tam liste!

TOKİ Samsun 19 Mayıs kura sonucu 2020 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Samsun 19 Mayıs kura sonucu 2020 isim isim tam liste ve TOKİ  Samsun 19 Mayıs kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Samsun İlkadım'da sözleşme dönemi başlıyor!

2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu TOKİ Samsun İlkadım projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Samsun Tekkeköy Alt Gelir kura sonuçları kazananları!

180 ay ve 240 ay vade imkanı olunabilen TOKİ Samsun Tekkeköy Alt Gelir kura sonuçları kazananları bugün belli olacak.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi!

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar sürüyor. 1 adet dairenin yer aldığı prjede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastane ve Kökçüoğlu mahallerindeki kentsel dönüşümü anlattı. Dönüşüm çalışmaları hakkında halka bilgi veren Tok: "Kimsenin rızası olmadan evi yıkılmayacak." dedi.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 143 konutluk Samsun Ladik 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları başlıyor.

TOKİ Samsun Tekkeköy'e 276 konut inşa edecek!

TOKİ Samsun İli, Tekkeköy İlçesi, kentsel dönüşüm ve gelişim projesi; 276 (+4 kapıcı dairesi) konut, 1 adet camii ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 17 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuru!

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede 180 ay vadelendirme sağlanıyor.

Samsun İlkadım'a 2 yeni proje kazandırılacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çatalarmut ve Kıran Mahallelerinin 2 dev projeye ev sahipliği yaptığını söyledi.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri Haberi

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, idarenin Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Samsun Canik’te yeni bir yaşam alanı

İlk olarak Samsun Canik ilçesinde inşası yüzde 90 aşamasına gelen 127 konutluk kentsel dönüşüm projesini denetleyen Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle çarpık kentleşme sonucunda yaşanamaz hale gelen bölgeleri yaşanabilir çevrelere dönüştürdüklerini belirtti.

Samsun’un Canik ilçesinde yürüttükleri kentsel dönüşüm projesini çok boyutlu olarak planladıklarını dile getiren Turan, ”Projemiz içerisinde çocuk oyun alanları, spor salonları yüzme havuzu, amfi tiyatro ve diğer sosyal donatılar yer alacak.  Projemiz ile çarşıları, meydanları, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan ve aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşacak” diye konuştu.

Turan daha sonra Samsun Çay mahallesinde inşası yüzde 83 seviyesine ulaşan 422 konut, cami ve sosyal...