20 / 07 / 2024

toki Şanlıurfa Basın Sitesi

toki Şanlıurfa Basın Sitesi

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde gazeteciler için yapılan TOKİ dairelerinin teslim tarihi ertelendi. Ertelenme nedeninin çevre düzenlenmesinden kaynaklandığı öğrenildi...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika müjdesi! 441 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da hayata geçireceği projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 441 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesini bekleyenler dikkat! Büyük gün geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Birecik 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Birecik 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.  

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

toki Şanlıurfa Basın Sitesi Haberi

toki Şanlıurfa Basın Sitesi

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde gazeteciler için yapılan TOKİ dairelerinin teslim tarihi ertelendi. Ertelenme nedeninin çevre düzenlenmesinden kaynaklandığı öğrenildi. Şubat ayında teslim edileceği söylenen dairelerin teslim tarihi Haziran ayına ertelendi. Gazeteciler için Karaköprii'de yapılan basın sitesindeki dairelerin teslim tarihi ertelendi Şubat ayında teslim edileceği duyurulan dairelerin teslim tarihi Haziranda yapılacak. Ertelenme nedeninin ise çevre düzenlenmesinden kaynaklandığı öğrenildi. Dairelerin tamamlandığı sitede çevre düzenlemesi zamanında yetiştirilemedi. Çalışmaların devam ettiği basın sitesinde daireler Haziran'da teslim edilecek. Yıllardır ev hayali kuran çoğu gazetecinin yaptığı planlar da sekteye uğramış oldu. 


Şanlıurfa...