08 / 07 / 2024

TOKİ Sarayköy başvuruları son tarih

TOKİ Sarayköy başvuruları son tarih

Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Sarayköy’de inşa edilecek olan 410 konut için kesin kayıtlar 28 Şubat 2017 gününe kadar uzatıldı.

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında satışa çıkacak olan arsa sayısının 250 binden 1 milyona yükseleceğini açıkladı. Ucuz arsa arayanların radarına giren TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor.

TOKİ 100 bin sosyal konut yapacak! TOKİ sosyal konut başvurusu başladı mı? 2022 TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman?

Bakan Murat Kurum, 100 bin yeni sosyal konutun müjdesini verdi! Peki, 2022 yılı TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı?

TOKİ Denizli Sarayköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak başvuruları başladı... TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 1. Etap projesinde satışlar açık satış yöntemi  ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Gönen Sarıköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Gönen Sarıköy projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları başlıyor!

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 2.Bölge TOKİ için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları 4 Ekim-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek. Projede 170 adet konut yer alıyor.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ İzmir Tire başvuruları!

TOKİ İzmir Tire başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon nitelikli daireler açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sarayköy başvuruları son tarih Haberi

TOKİ Sarayköy başvuruları son tarih


Sarayköy’de yapılacak olan 410 konut için kesin kayıtlar 28 Şubat 2017 tarihine kadar uzatıldı. Başvuruların uzatılması yönünde vatandaşlardan bir talep olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Başvuruların başladığı ilk günlerden itibaren vatandaşlarımız bu projeye sahip çıktılar ve yoğun ilgi gösterdiler. Tabi bu süreçte gerekli hazırlıklarını yapmak isteyen fakat yetiştiremeyen birçok vatandaşımız oldu ve bizlere bu fırsatı kaçırmak istemediklerini belirterek sürenin uzatılması talebinde bulundular. Bizler de TOKİ yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda sürenin uzatılması konusunda fikir birliğine vardık ve başvurular 28 Şubat 2017 tarihine kadar uzatıldı. Hem ilçemizden hem Denizli’den bu projeye başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı başvurular için belediyemize bekliyoruz. Alınan bu kararın vatandaşlarımıza, ilçemize ve Denizli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Denizli...