30 / 04 / 2024

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında satışa çıkacak olan arsa sayısının 250 binden 1 milyona yükseleceğini açıkladı. Ucuz arsa arayanların radarına giren TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor.



Kanal D-CNN Türk canlı yayınında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika müjdesi verdi.  Başvuruların 10 gün sonra başlayacağı TOKİ arsa projeleri kapsamında söz konusu rakam 1 milyona yükseldi.

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, arsadaki sayıyı 1 milyona çıkartmak istediklerini kaydererek, "Rakam 5'i yakalayınca bize yeni bir adım atmak için Bakanımla konuştum. Biz altyapıyı yapacağız, o da evini yapacak" şeklinde konuştu.

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Yaptığı açıklamada "Çevre Şehircilik Bakanlığımız ekibiyle buralarda araştırmaları yapıp planlamayı yapacaklar" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ondan sonra hangi şehirde ne kadar Arsa, biz taktim edeceklerini söyledi. Erdoğan, bu adımı kura çekiminden önceye yetiştireceklerini söyleyerek, "Çalışmayı dün akşam Murat Bey'e talimatı verdim." demişti. Erdoğan, arsa alacak olanların hemen buraya yönelmesi gerektiğini söyleyerek, "Onların arsalarını da bu kuraya tabi tutalım. 1 milyon arsa, fazla olabilir ama az olmayacak." dedi.

Peki TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar...


Geri Dön