09 / 05 / 2024

toki Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi

toki Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi

TOKİ tarafından ihaleye çıkan ve geçtiğimiz yılın Mayıs ayında inşaat çalışmaları başlayan Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete açılacağı tarih 19 Mayıs 2015 olarak belirlendi

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmaz ve Hatice Baş Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

Sarıyer Tarabya Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, ( Tarabya Mahallesi, 508 ada, 70 parsel ) Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Eğitim Tesislerine ( Plan Notu ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

toki Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberi

toki Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi; TOKİ tarafından Huzur Mahallesi’nde inşa ediliyor. 350 yatak kapasitesiyle Sarıyer halkına hizmet verecek hastanenin temeli 2013 Mayıs'ta atılmıştı. 


2015 yılının 19 Mayıs'ında hizmete başlayacak olan Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi; 97 bin 130 metrekare inşaat alanına sahip. Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüklenici firması ise YDA İnşaat...


Toplam arsa alanı 53 bin 889 metrekare olan Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bina oturumu ise 14 bin 164 metrekare. 


Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 ameliyathane bulunacak. Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin poliklinik bloğunda 5 kat arası ulaşım sağlayan 10 yürüyen merpenden yer alacak. 


Hastane de ayrıca 357 araçlık kapalı ve 36 araçlık açık otopark da bulunacak. 



Kübra...