29 / 04 / 2024

TOKİ-Şehitkamil Belediyesi protokol imza

TOKİ-Şehitkamil Belediyesi protokol imza

Şehitkamil Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında, Umut Mahallesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. 75 bin metrekarelik alanda konut projesi geliştirilecek..

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil başvuruları ne zaman başlayacak 2018?

TOKİ Şehitkamil başvuruları ne zaman başlayacak 2018 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

Şehitkamil Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'in Beylerbeyi ve Güvenevler mahallesi'ndeki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Şehitkamil Sanat Merkezi'nin Eylül'de tamamlanması planlanıyor. Projede inşaat çalışmalarına hız verildi.

Şehitkamil 29 Ekim Sosyal Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir kura çekimi sonucu isim listesi!

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir kura çekimi sonucu isim listesi öğrenme açıklandı. Kuzeyşehir 1. Etap TOKİ'de toplam 913 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Şehitkamil 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Şehitkamil 2+1 ve 3+1 kura sonucu ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Projede toplam 749 adet konut bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil kura sonuçları 04.06.2018!

TOKİ Şehitkamil kura sonuçları 04.06.2018 haberimizde yer alıyor. Projede 299 adet 2+1, 274 adet 4+1 ve 176 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 2018 kura çekiliş yeri!

TOKİ Şehitkamil 2018 kura çekiliş yeri henüz belli olmadı. Projenin kura çekiliş yeri açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ-Şehitkamil Belediyesi protokol imza Haberi

TOKİ-Şehitkamil Belediyesi protokol imza

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu arasında, TOKİ mülkiyetinde bulunan Umut Mahallesi'nde, konut yapımında kullanılacak olan 75 bin metrekare alanın Şehitkamil Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projelerinde kullanılmak üzere protokol imzalandığı belirtildi. 


Protokolde, belediye ve TOKİ iş birliğinde hazırlanacak alan proje ve vaziyet planına göre Kentsel Dönüşüm ve Gelişim alanlarında yer alan hak sahiplerine, kentsel dönüşüm projesine destek vermek amacıyla öncelik tanınarak, doğrudan satış yapılacağı bildirildi.


Yoğun göç alan Gaziantep'in konut ihtiyacının günden güne arttığını ifade eden Fadıloğlu şunları kaydetti:

 "TOKİ ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde Umut Mahallesi'ndeki yaklaşık 75 bin metrekare alan üzerine yapılacak konutların, özellikle kentsel dönüşümde kullanılmasıyla ilgili TOKİ başkanımızla bir protokol imzaladık. Yoğun göç alan bir şehrin...