05 / 05 / 2024

TOKİ servis hizmeti alım işi ihalesi

TOKİ servis hizmeti alım işi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı personel taşıma (servis) hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11.00'de TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOGG soruları yanıtlandı! En merak edilen detay ortaya çıktı! TOGG servis hizmeti nasıl verilecek?

Dün gerçekleştirilen TOGG Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nin ardından, basın mensuplarıyla bir araya gelen yöneticiler bundan sonraki sürece ilişkin merak edilen konularla ilgili bilgiler verdi.

Restoran esnafı kira, kredi ve vergi mağduru oldu!

Dün gece açıklanan Kovid-19 kısıtlamalarından en çok etkileneceklerin başında yeme içme sektörü geliyor. Türkiye'deki restoranların sadece yüzde 35'inde paket servis hizmeti sunulurken, ertelenen vergi ve kredi ödemeleri de kapıya dayandı. Restoran esnafı ikinci dalgaya çok kötü yakalandı.

Canon Eurasia inşaat sektöründe bir ilki başlattı!

Canon, inşaat sektöründe kullanılan, projelerin taranması ve yazdırılmasını sağlayan CAD ürün grubu yazıcılarda yeni bir uygulamaya geçti. CAD ürün grubu için ücretsiz kurulum ve 2 yıl yerinde servis hizmeti vermeye başlayan Canon Eurasia sektörde bir ilki başlattı

Otis asansörde yüksek standartlarda servis hizmeti sağlıyor!

Ev ve işyerimizin yanı sıra, havaalanı, metro ve alışveriş merkezi gibi halka açık alanlarda her gün kullandığımız asansörlerin; uzun yıllar boyunca emniyetli ve konforlu bir şekilde çalışmasını, servis hizmetinin kalitesi belirliyor.

İZKA yeni ürünüyle inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak!

Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor.

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği!

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği 27 Ocak 2016 tarihinde 29606 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte, asansör bakım ve servis hizmeti sunanlara ilişkin yürütülecek hizmet denetimi esasları yer alıyor...

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, büyük hayırsever İzzet Baysal’ın ölümsüz ismini taşıyan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünite de yeniden Acil Servis hizmeti verilmesini sağladı.

Brisa, 4. ProPratik mağazasını Van'da açtı!

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.

TOKİ yemek hizmeti alım işi ihalesi bugün!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait yemek hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11.30'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ personel taşıma hizmeti alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı personel taşıma (servis) hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11.00'de TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 31 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi ihalesi 3 Eylül 2015 tarihinde saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ servis hizmeti alım işi ihalesi Haberi

TOKİ servis hizmeti alım işi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı personel taşıma (servis) hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11.00'de TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. 


İhale ilanı;

İdaremiz Personel Taşıma (Servis) Hizmeti Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 


İhale Kayıt Numarası: 2015/126116

1-İdarenin

a) Adresi:İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:2 Yıl süre ile Ankara Hizmet Binası için 9 Adet 18+1, 1 Adet 45 ve üzeri, 3 Adet 29+1, 16 Adet 19+1, İstanbul Hizmet Binası için 16 Adet 16+1, 1 Adet 29+1...