16 / 05 / 2024

toki söke projesi

toki söke projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve TOKİ Aydın Söke kura sonucu listesi...

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de modern kent çalışmaları yapılıyor!

Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince Yenicami Mahallesi'nde başlatılan modern kentin yaratılması çalışmaları devam ediyor.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Söke Belediye Meclisi'nin Aralık toplantısında imar konuşuldu!

Söke Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Söke Beleidye Başkanı Süleyman Toyran Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında yoklama ve saygı duruşunun ardından geçmiş karar özeti oy birliği ile kabul edildi.

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

toki söke projesi Haberi

toki söke projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin yeni projesi Aydın'da hayata geçirilecek. Söke ilçesinde yükselecek olan projede toplam 390 adet konut yer alacak. 

390 adet konutun yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet caminin de yer alacağı TOKİ Aydın Söke projesinin ihalesi 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Aydınlıların yüzünü güldüren proje Akçakonak Mahallesi'nde yükselecek. Proje ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde....

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde....


İKN    :    2022/659052 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE,...