15 / 05 / 2024

toki soma devlet hastanesi

toki soma devlet hastanesi

Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa Soma'da 300 yataklı devlet hastanesi yaptırıyor. İhalesinin 12 Şubat'ta gerçekleşeceği projenin ihalesi 14:30'da yapılacak. İhale detayı haberimizde yer alıyor.

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak!

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde yapımı Oraka Grup tarafından tamamlanan 300 yataklı devlet hastanesi hizmete başladı. TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Soma Devlet Hastanesi Kasım'da açılıyor!

Soma'da şehitlerin aileleri için yaptırılan konutların teslimleri yapılırken, 300 yataklı devlet hastanesi açılışı, Avdan mahallesinde yaptırılacak çimento fabrikasının temel atma töreni de gerçekleşecek.

TOKİ Soma Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Eynez Maden Ocağı’nda 2014 yılında meydana gelen faciadan bir yıl sonra inşaatına başlanılan 602 konut, bu Kasım ayında yapılacak kura çekimiyle madencilerin ailelerine teslim edilecek. 301 şehit ailesinin her birine 2 konut düşecek.

TOKİ Soma 301 Konutları bu yıl tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, 301 madencinin aileleri için TOKİ tarafından yaptırılan konutların bu yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

TOKİ, Kastamonu Devlet hastanesi'nin kaba inşaatını tamamladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Soma Devlet Hastanesi Aralık'ta açılacak!

Manisa'nın Soma İlçesi'ne gelen AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bölgenin en modern hastanelerinden biri olan 300 yataklı devlet hastanesinin Aralık ayında hizmete açılacağını söyledi.

Soma Devlet Hastanesi Aralık’ta açılacak!

Bergama yolunda ELİ Sosyal tesisleri çıkışında yaptırılan ve teknolojinin son cihazlarıyla hastalarına hizmet vermeye başlayacak olan devlet hastanesinin, Aralık ayında Sağlık Bakanlığı’na teslim edileceği açıklandı.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda son durum ne?

MANİSA'nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda inşaat durdu mu?

MANİSA Soma'daki faciada ölen 301 madencinin ailesi için TOKİ'nin yaptırdığı 301 konutun inşaatı durdu. Yüklenici firmanın iki aydır ödeme yapmaması üzerine alt firma iş bırakma kararı aldı.

toki soma devlet hastanesi Haberi

toki soma devlet hastanesi
 Manisa İli Soma İlçesi 300 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.



İhale Kayıt Numarası :2015/889

1-İdarenin

a) Adresi:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:(0212) 495 40 40 - (0212) 470 03 16

c) Elektronik Posta Adresi:

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı :Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 300 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan...