30 / 04 / 2024

toki sonuçları

toki sonuçları

Yılın ilk 2 ayında 11 bin konutun ihalesini gerçekleştiren TOKİ, sene sonuna kadar bu rakamı 50 binin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir'de anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. İşte Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste...

Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz!

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 512 konuttan meydana geliyor. Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Samsun Ladik Konutları kura sonuçları!

TOKİ Samsun Ladik Konutları kura sonuçları bugün açıklandı. Alanları minimum 75,10 metrekare olarak dizayn edilen dairelerin bulunduğu proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi 3+1 konut kura sonuçları!

Dün saat 10.00'da gerçekleşen kura çekilişi kapsamında 350 dairenin satışa sunulduğu TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Samsun Çay Mahallesi 3+1 konut kura sonuçları..

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları tam liste!

Kura çekilişi dün gerçekleşen TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 350 adet konut için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları tam liste...

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekiliş sonuçları!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekiliş sonuçları açıklandı. Dün 63 adet konutun satışa sunulduğu projede 8 bin 538 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekilişi bugün saat 16.00'da başladı. Projede 347 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

Aylık taksitlerin 592,94 TL'den başladığı TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde toplam 350 adet konut kurayla satışa sunuldu. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

toki sonuçları Haberi

toki sonuçları

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yılın ilk iki ayında 11 bin konutun ihalesini gerçekleştirdiklerini ve sene sonuna kadar bu sayının 50 bini aşmasını hedeflediklerini bildirdi. 


Turan, Gaziantep'teki kentsel dönüşüm alanlarında yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, orta ve alt gelir grubundaki vatandaşları bütçeyi zorlamayacak rakamlarla ev sahibi yapmaya çalıştıklarını söyledi. 


Bu kapsamda Türkiye'nin dört bir yanında yoğun çalışmalar yürüttüklerini anlatan Turan, her geçen gün önemli adımlar atarak daha fazla kişiye ulaşmaya çalıştıklarını vurguladı. 


Her geçen gün Türkiye'nin farklı alanlarından yoğun talep aldıklarını dile getiren Turan, şöyle konuştu: 


"Bu taleplere cevap verebilmenin arzusu içerisindeyiz. Bu kapsamında yılın sadece ilk 2 ayını kapsayan ocak ve şubat döneminde 11 bin konutu ihale ettik. İnşallah en kısa sürede bunları tamamlayacağız. Bu arzuyla çalışmalarımızı sürdürürken öte yandan da yeni konut...