29 / 04 / 2024

toki stadyum ihaleleri

toki stadyum ihaleleri

Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak. Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyumla birlikte kapalı yüzme havuzu da inşa edilecek.

TOKİ stadyum ihaleleri için komisyon kurulması önerildi!

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, aralarında Eskişehir'in de bulunduğu bazı illerde TOKİ tarafından yapımına başlanan stadyumlar için TBMM'de araştırma komisyonu kurulması önerisinde bulundu...

TOKİ Kocaeli Stadyumu inşaat işi önyeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı işi önyeterlilik ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Trabzon Akyazı Stadı ihalesi 8 Nisan'da tekrar yapılacak!

14 Şubat 2013 tarihinde ilan edilen TOKİ Trabzon Akyazı Stadı ihalesi 8 Nisan 2013 Pazartesi gününe alındı...

TOKİ Trabzon Akyazı Stadı ihalesi bugün saat 15.00'te!

TOKİ Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum Ve Spor Tesisleri İnşaatının ihalesi bugün saat 15.00'te yapılıyor...

TOKİ Trabzon Akyazı Stadyum ihalesi yarın 15.00'te!

TOKİ Trabzon Akyazı 40 bin seyircilik Stadyum ve Spor Tesisleri inşaatı işi ihalesi yarın saat 15.00'te yapılıyor...

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ stadyum projelerine 1,9 milyar TL yatırım yaptı!

Türkiye’nin farklı şehirlerinde 19 stadyum inşa eden TOKİ statlarda, modern inşaat, verimlilik ve enerji teknolojileri kullanıyor.

Antakya'nın eski stadyum alanına TOKİ projesi!

Hatay Antakya'nın yeni stadyumu tamamlanıyor. Bu durumda atıl durumda kalacak eski stadyum alanına da TOKİ konut projesi inşa edecek.

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin kişilik stadyum ve olimpik yüzme havuzu yapacak!

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin seyirci kapasiteli stadyum ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı işi ihalesi 15 Haziran 2016 14:30 'da yapılacak.

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Giresun'da 22 bin seyirci kapasiteli stadyum yapacak!

TOKİ Giresun 22 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Aralık 2015 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

TOKİ Malatya'da 25 bin seyirci kapasiteli stadyum yapacak!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 9 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik stadyum projesinin 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik stadyum projesinin 2. oturum ihalesi 27 Ağustos'ta!

Elazığ 20.000 kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi 27 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

toki stadyum ihaleleri Haberi

toki stadyum ihaleleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır ve Batman'da inşa edeceği stadyumlar için düzenlediği ihaleleri tamamlayarak inşaatlarına başlıyor. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır ve Batmanda inşa edeceği stadyumlar için düzenlediği ihaleleri tamamlayarak inşaatlarına başlıyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak. Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyumla birlikte kapalı yüzme havuzu da inşa edilecek. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre İdare, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve müsabakaları karşılamada yetersiz kalan spor tesislerinin yerine UEFA standartlarında modern statlar inşa ediyor. İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı'm tamamlayarak Türk sporunun hizmetine sunan İdare, 16 stat ve bir kapalı spor salonunun ihalesini tamamlayarak inşa etmeye başladı. Hazırlık...