06 / 05 / 2024

toki Sur evleri kura

toki Sur evleri kura

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu evleri yıkılan aileler için yaptırılan 256 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı. 

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Safranbolu Evleri'nin kurası çekildi!

TOKİ tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki emekliler için inşa edilen 396 konutun kura çekimi gerçekleşti.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Sur'daki çarpık yapıları temizledi!

Diyarbakır Sur'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan rekreasyon çalışması vatandaşların beğenisini topladı. Bölge TOKİ tarafından çarpık yapılardan temizlendi.

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

toki Sur evleri kura Haberi

toki Sur evleri kura

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen kura ile  Merkez Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu evleri yıkılan aileleri için yaptırılan 256 konutun hak sahipleri belirlendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kura için düzenlenen törende, ihanet şebekelerinin ve onların işbirlikçilerinin imha etmek istedikleri, tahrip ettikleri, yok ettikleri eserleri, değerleri inşa ve ihya etiklerini dile getirdi.  Güzeloğlu sözlerine şöyle devam etti; 

"Sur olaylarında zarar gören, terör örgütü tarafından evi yıkılan, hayatları bir anlamda yok edilmek istenen vatandaşlara devlet yardım ediyor. Devlet olarak kira olarak 75 milyon 68 bin lira yardım yaptık. Her ay kira yardımı devam ediyor. Bugüne kadar evi yıkılan ve eşyaları yakılan vatandaşlarımıza 18 milyon lira eşya yardımında bulunduk. Değerler tespit edildikçe...