02 / 05 / 2024

TOKİ taksitleri 2014ün ikinci yarısı

TOKİ taksitleri 2014ün ikinci yarısı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. TOKİ taksitleri 2014'ün ikinci yarısında ne kadar artacak?

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. TOKİ kuralarını izlemek isteyenler, kuraların nereden izlendiği, TOKİ taksitleri, ve daha pek çok konu da araştırmaktadır. İşte o detaylar!

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi taksitleri ne kadar?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 733,15 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Kurayla satışa çıkan projede 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi taksitleri ne kadar?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap taksitleri 2015!

Başvuru süreci devam eden TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap taksitleri 2015 detayları...

TOKİ Konya Sarayönü taksitleri ne kadar?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik projesinde toplam 38 adet konut satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Konya Sarayönü taksitleri ne kadar?

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

İntema İnşaat 2014'ün finansal tablosunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama Anonim Şirketi, 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle hazırlanan finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Sinpaş 2014'ün süper markası seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

TOKİ taksitleri 2014ün ikinci yarısı Haberi

TOKİ taksitleri 2014ün ikinci yarısı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. TOKİ taksitleri 2014'ün ikinci yarısında ne kadar artacak sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.


TOKİ taksitleri 2014'ün ikinci yarısında ne kadar artacak?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2014 dönemi) memur maaş artış oranı ile güncellenecektir. Bu oran yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve satışa sunulan eski projeler ile 03/04/2001 tarih ve 24362 sayılı Resmi...