15 / 05 / 2024

toki taşpınar başvuruları 2017

toki taşpınar başvuruları 2017

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

TOKİ Rize Güneysu başvuruları 11 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesi için başvurular 11 Ocak'ta başlıyor.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

TOKİ Nevşehir 2020 başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesi için başvurular 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ 100 bin konut başvurularında son 9 gün!

Dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen 100 bin konut projesi başvuruları 15 Ocak'ta sona eriyor. Peki başvuru ücreti, başvuru şartları ve taksitlendirme nasıl olacak? 

TOKİ Muş Merkez 2019 başvuruları 9 Aralık'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez 2019 projesi için başvurular 9 Aralık'ta başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Üsküp projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Eda Taşpınar Mikonos'taki villaya 200 bin TL kira ödedi!

Eda Taşpınar Yunan Adası Mikonostan 4 aylığına 200 bin TL'lik villa kiralayarak tatil yapıyor. Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını söyledi. 

toki taşpınar başvuruları 2017 Haberi

toki taşpınar başvuruları 2017


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat

Bankası A.Ş Aksaray Merkez Şubesi aracılığıyla olacak. 


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak 2017-30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Aksaray Merkez Şubesi tarafından kabul edilecek.


3 oda 1 salon konutların bulunduğu Taşpınar Aksaray TOKİ'de konutların alanları 106,56 metrekare olarak tasarlandı.


En düşük konut bedelinin 110 bin 846 TL, en yüksek konut bedelinin ise 132 bin 640  TL olarak belirlendi. TOKİ Aksaray Taşpınar'dan yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut...