28 / 04 / 2024

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşara projesinde yer alan konutlar 11 Aralık tarihinde satışa çıkıyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre 164 adet konutun yer aldığı  TOKİ  Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi toplumun ihtiyaçları göz önünde bulundurularak inşa edildi. Söz konusu projede yer alan 13 adet konut için başvuru dönemi 11 Aralık tarihinde başlayacak.

Başvuru döneminin 15 Aralık tarihinde sona ereceği TOKİ Afyon Sinanpaşa projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesindeki konutların kura çekilişi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldüren Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi için başvurular Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık ta başlıyor!

Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutların asil hak sahipleri sözleşme imzalama tarihler 4 Ocak 2024 ve 5 Ocak 2024 olarak açıklanırken, yedek hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri 10 Ocak 2024 olarak açıklandı.

Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi diğer adaylar için satışa çıkarıldı. Başvuru sürecinde gerekli belgeler ve koşullarla ilgili ayrıntılı bilgilere Türkiye Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) resmi web sitesinden ulaşmak mümkün.


ANKARA BEYPAZARI KURA ÇEKİLİŞİ 6 ARALIK'TA

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Ankara  Beypazarı projesindeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan satış duyurusundaki detaylara göre projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 112 bin 767 TL ile 1 milyon 818 bin 523 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

 

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

TOKİ Aksaray projesinde son dakika! 94 konutluk yeni proje için tarih belli oldu!

Malatya’da 4 binden fazla konut bu ay teslim edilecek!


Geri Dön