05 / 05 / 2024

toki Taşpınar başvurusu

toki Taşpınar başvurusu

TOKİ Taşpınar Konutları başvuru tarihleri 17 Ağustos ile 30 Aralık arasında belirlendi. Projede 86 adet daire satışta....

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ ucuz iş yeri başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? İstanbul, İzmir, Trabzon dahil 20 il için TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? İşte başvuru ekranı…

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 ilde toplam 400 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Peki, TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? 

Dar gelirli vatandaşın ev hayali TOKİ sayesinde gerçek oluyor. Peki TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nelerdir? 

Eda Taşpınar Mikonos'taki villaya 200 bin TL kira ödedi!

Eda Taşpınar Yunan Adası Mikonostan 4 aylığına 200 bin TL'lik villa kiralayarak tatil yapıyor. Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını söyledi. 

Eda Taşpınar Mikonos'ta aylık 45 bin liraya ev kiraladı!

Tatil için Mikonos’a giden Eda Taşpınar, otelde kalmak yerine ev kiraladı. Deniz manzaralı dubleks villanın aylık kirası ise 45 bin lira.

TOKİ 50 bin konut başvurusu için aranan şartlar 2019!

TOKİ 50 bin konut başvurusu için aranan şartlar 2019 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 50 bin konut başvuru şartları, TOKİ 50 bin konut taksit bedeli...

TOKİ 50 bin konut başvurusu için istenen belgeler!

TOKİ'nin hayata geçireceği 50 bin sosyal konut için başvurular başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kasımpaşa'da vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Peki, TOKİ sosyal konut başvuru şartları nelerdir? İşte TOKİ 50 bin konut başvurusu için istenen belgeler...

toki Taşpınar başvurusu Haberi

toki Taşpınar başvurusu

Konutların kurasız açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 71 bin 100 TL ile 129 bin 337 TL arasında değişiyor.


Peşin ödemelerin 8 bin 532 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde daire seçenekleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.


Aylık taksitlerin 237 liradan başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Aksaray Merkez Şubesince kabul edilecek.


TOKİ Taşpınar Konutları başvuru tarihleri 17 Ağustos ile 30 Aralık 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede toplamda 86 adet daire satışa çıkarıldı.



Satış duyurusu için