30 / 04 / 2024

toki telefon hattı

toki telefon hattı

Dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılama amacını güden, TOKİ'yi günde ortalama 1200 kişi arayıp bilgi almak istiyor. Peki, TOKİ'nin telefon numarası nedir? İşte TOKİ iletişim bilgileri..

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!

Telefon kullanıcıları için önemli bir duyuru yapıldı. O hattı tercih edenlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

Hattı Türk Telekom olanlara müjde! Bunu yapan 50 TL kazanacak!

Telefon hattı Türk Telekom olanlara duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar 50 TL kazanabilirsiniz. İşte detaylar!

Vodafone telefon hattına sahip olanlar en az 85 TL oluyor! İşte beklenen açıklama!

Vodafone, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Yeni kampanya ile hat sahiplerine avantajlı fırsat sunulacak. Vodafone, müşterilerinin parasının değerini bilerek, onlara daha fazla değer katmak için çalışıyor.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Riskli bina hattı telefon numarası!

1999 yılından önce inşa edilen binalarda oturan vatandaşlar binalarının riskli olup olmadığını öğrenmek istiyor. Peki riskli bina nasıl tespit ediliyor? İşte riskli bina hattı telefon numarası...

TOKİ Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı inşaatı ihalesi 29 Haziran'da!

Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı ve Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 29 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet ihalesi 23 Ocak'ta!

TOKİ Şehiriçi, Şehirler Arası, Özel Servis, Milletlerarası, ve GSM Telefon Görüşmeleri Hizmet Alımı İşi 23 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ Camilkebir mahallesine yağmur suyu hattı döşeniyor!

Camikebir mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının bulunduğu kentsel dönüşüm alanına yağmur suyu hatları döşeniyor. Söz konusu alana ilk aşamada 240 metre yağmur suyu hattı döşenecek.

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

Alo TOKİ hattı ile TOKİ kampanyalarından haberdar olun!

TOKİ'nin projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ şehiriçi, şehirler arası, özel servis, milletlerarası, ve GSM telefon görüşmeleri hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet alımı ihalesi 8 Mart'ta!

TOKİ şehiriçi, şehirler arası, özel servis, milletlerarası, ve GSM telefon görüşmeleri hizmet alımı işi ihalesi 8 Mart 2016 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşecek.

Kocaeli Bağçeşme'deki elektrik kesintileri devam ediyor!

Kocaeli Bağçeşme’de uzun bir süre elektrik kesildi. Yaşanan elektrik kesintisinin sebebini öğrenmek isteyen vatandaşları Seda ş’ın acil telefon hattı 186'yı aradılar fakat bir sonuc alamadılar.

toki telefon hattı Haberi

toki telefon hattı

TOKİ'nin telefon numarası nedir?

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan kamu kuruluşu olan TOKİ, ilk olarak 1984 yılında Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kurulmuştur.


Daha sonra hem ismi hem de faaliyet alanlarında değişiklikler yapılmıştır. Kurumun amacı dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılamak olmuştur.


Bu amaca hizmet eden TOKİ'yi günde ortalama 1200 kişi arayıp bilgi almak istiyor. Peki, TOKİ'nin telefon numarası nedir?


TOKİ iletişim bilgileri

T.C.

BAŞBAKANLIK 

TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI 

(TOKI)


Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent / ANKARA

Tel:(0312) 266 76 80

Faks:(0312) 266 77 48



TOKİ İSTANBUL UYGULAMA DAİRE BAŞKANLIĞI


Halkali Atakent Mahallesi II

Kültür Merkezi Karsisi

34303 Halkali / ISTANBUL 


Tel: (0212) 495 40 40 

Faks: (0212) 470 03 16


TOKİ İZMİR BİRİMİ


İZMİR GRUP SORUMLULUĞU 

2040 Sokak No:19

Mavisehir-IZMIR

Tel: (0232) 324 55 72



Istanbul...