03 / 05 / 2024

toki torbalıda arsa takası mı yaptı

toki torbalıda arsa takası mı yaptı

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi'nin yer aldığı 21 bin 310 metrekarelik yer TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi'ne arsa karşılığı takas edildi.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Ankara'da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor...

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da arsa satışları hareketlendi!

Konut satışlarının son günlerde düşüşe geçtiği Ordu'da arsa satışları artışa geçti. 

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Torbalı'da 104 dönümlük arazinin planları mecliste!

Süper Lig'de bulunan İzmir temsilcisi Göztepe'ye Torbalı'da 2017'de tahsis edilen 104 dönümlük arazinin nazım imar planı değişikliğine yarın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilecek.

Torbalı’da 2019 Şubat ayında 355 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Şubat ayı ülke geneli konut satışları açıklandı. Torbalı’da konut satışları zirvede olarak belirtildi. 

2019'da arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen kimselerin devir işlemi için tapuda belli masrafları ödemesi gerekiyor. Peki, 2019'da arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

THK'dan Torbalı'da inşaat ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'nca İzmir'in Torbalı'da 205 metrekare yüzölçümlü arsaya, bedeli kat payı karşılığı ödenmek üzere bina inşaatı yaptırılacak. İnşaat işi 17 Ağustos 2018 günü ihale edilecek.

toki torbalıda arsa takası mı yaptı Haberi

toki torbalıda arsa takası mı yaptı

AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı'nın çehresini değiştirecek, ilçe merkezindeki 21 bin 310 metrekarelik alanın TOKİ tarafından arsa karşılığı Belediye'ye tahsis edildiğini açıkladı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 26 Mayıs'ta karşılıklı tapu işlemlerini yapacaklarını belirtti.


Türkiye'nin en büyük çevre yatırımlarından biri olan 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi'nin Torbalı'da hızla devam ettiğini belirten Görmez, "Kısa süre önce de Devlet Demir Yolları'na ait ilçe merkezindeki 15 bin metrekarelik çok değerli bir alanın Belediyemize devri yapıldı. Şimdi ise ilçemizin tam merkezinde TOKİ'den arsa takas yoluyla ilçemize kazandırdık. Torbalı'nın çehresini değiştirecek projelere sahne olacak muhteşem bir alanın imzasını atıyoruz" dedi.


Torbalı Belediyesi'nin bu alan karşılığında TOKİ'ye Ayrancılar Mahallesi'nde bulunan 38 bin 600 metrekarelik bir alanı...