24 / 05 / 2024

TOKİ TOSİ modeli

TOKİ TOSİ modeli

MÜSİAD Ankara DTM Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu toplantısı, MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal’ın katılımıyla ANSİMOD Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya KOSGEB Siteler Müdürü Dr. Mehmet Gürbüz de katıldı.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

Evsizler için 3 boyutlu basılabilir konut modeli!

Özel girişimciler ABD'de dünyadaki yaklaşık 1 milyar evsiz insanın barınma sorununu çözmek için bir araya geldi. 3 boyutlu basılabilir konut modeli üretildi. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Afganistan'da arazi reformunda Türk modeli!

Afganistan'da ''Türk modeli arazi reformu'' projesi hayata geçirecek ve proje uygulamaya alınacak. 

Acarlar’dan Konutta İade Modeli!

Farklı sektörlerde pek çok projesiyle yer alan Acarlar Şirketler Topluluğu, son olarak inşaat sektöründe ilk olma özelliği taşıyan Konutta İade Modeli (KİM)’ni hayata geçirdi. KİM ile müşteriler neden belirtmeksizin konutunu geri iade edebiliyor.

Konut desteğinde Alman modeli yolda!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek konut hesabında yeni sistem planladıklarını ve bunun içinde faiz desteğinin de yer aldığı söyledi. Modeller arasında Almanya modeli öne çıkıyor. 

Ödül İstanbul kampanyalı ödeme modeli!

Ödül İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Ödül İstanbul kampanyalı ödeme modeli kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Batışehir kampanyalı ödeme modeli!

Batışehir kampanyalı ödeme modeli kapsamında peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 404 bin TL'den başlıyor...

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli!

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli kapsamında cazip fırsatlar sunuluyor. Projede aylık taksitler 1.200 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans modeli ödeme!

We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede uygulanan We Ilgın Finans modeli ödeme planına göre 48 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

TOKİ TOSİ modeli Haberi

TOKİ TOSİ modeli

MÜSİAD Ankara DTM Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu toplantısında Siteler’in değerinin ve ihracatının artması için yapılması gerekenler konuşuldu.


Ankara Siteler Mobilya Üreticiler Derneği’nde (ANSİMOD) düzenlenen toplantıya; MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, KOSGEB Siteler Müdürü Dr. Mehmet Görkem Gürbüz, MÜSİAD Ankara Sektör Kurulları ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve TOBB Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanı Ercan Ata, MÜSİAD Ankara Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Basri Acar, Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Levent Kırbaş, MÜSİAD Ankara Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu Başkanı Dr. Yavuz Güler ve ANSİMOD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Biçer katıldı. Birçok siteler mobilya üreticisinin katıldığı toplantıda Siteler’in sorunları masaya yatırıldı.

“Mobilyanın Tek Adresi Siteler Olmalı"

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal HAB...