03 / 05 / 2024

TOKİ trabzon kralık dükkan

TOKİ trabzon kralık dükkan

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 81 adet taşınmazı "Açık Artırma" yöntemi ile satışa sundu. Trabzon'daki iki adet dükkan ise 33 bin TL'ye kiraya verecek.

TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde! 166 konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Trabzonlulara büyük müjde... Tam 166 konut için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Trabzon projesi detayları...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi! 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi... Tam 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika tarih değişikliği! Hemen bu detaylara bakın!

TOKİ Trabzon projesinin ihalesinin Aralık ayında gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak söz konusu ihale 27 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'da satılık 21 iş yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Ortahisar'da 21 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı...

Trabzon Millet Kıraathanesi açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon Botanik bünyesinde hayata geçirilen Millet Kıraathanesi, Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

TOKİ 50 bin konut Trabzon 2019!

İki günde yaklaşık 25 bin başvurunun geldiği TOKİ 50 bin konut kampanyası tam gaz devam ediyor. Peki TOKİ Trabzon 2019 fiyatları ve ödemeleri ne kadar? TOKİ Trabzon 2019 başvuruları ne zaman bitecek? İşte TOKİ 50 bin konut Trabzon 2019 detayları...

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

TOKİ Trabzon Şalpazarı hükümet konağı ihalesi yarın!

TOKİ Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 2 adet 3 oda 1 salon nitelikli dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak.

TOKİ trabzon kralık dükkan Haberi

TOKİ trabzon kralık dükkan

TOKİ, İstanbul, Ankara, Gümüşhane, Denizli, Elazığ, Tekirdağ, Eskişehir, Sivas,  Diyarbakır, Erzincan, Afyonkarahisar, Kütahya, Yozgat, Ordu, Trabzon, Samsun, Kayseri ve Adana'da toplam 962 bin 444 meyrekare büyüklüğüne sahip 81 adet taşınmazı 420 milyon toplu konut idaresi 440 bin 432 Türk lirası muhammen bedelle Açık Artırma yöntemi ile satışa sundu. Trabzon'daki iki adet dükkan ise 33 bin Türk Lirası + KDV (yıllık) muhammen bedelle kiraya verilecek. 



Trabzon Kuzey...