04 / 05 / 2024

toki Tufanbeyli Belediyesi projesi

toki Tufanbeyli Belediyesi projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tufanbeyli Belediyesi'nin girişimleriyle ilçeye 173 konut yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

TOKİ Adana Tufanbeyli evleri ne kadar? Sadece yüzde 10 peşinatla!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Tufanbeyli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 ucuz konut projesi...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli projesi için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor. Projede toplam 140 konut bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli'de hayata geçirdiği 154 konutun ihalesi yapıldı.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Gaziantep Belediyesi dönüşüm için TOKİ ile anlaştı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İpekyolu'ndaki kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile işbirliği yaptı. Belediye adına geçen tapular ise TOKİ'ye devredilecek.

toki Tufanbeyli Belediyesi projesi Haberi

toki Tufanbeyli Belediyesi projesi

Tufanbeyli Belediyesi önünde yapılan toplantıda vatandaşlara bilgi verildi. İlçe mülki amirlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, "Belediye olarak TOKİ'ye yapmış olduğumuz başvuru sonucunda Yeni Cami Mahallesi'ne 173 adet konut yapılmasına karar verildi. Bu konutların 66'sı 3+1 ve 123 metrekare, 22'si 2+1 ve 103 metrekare, 85'i de 2+1 ve 90 metrekare olacak. Başvurular belediyemiz bünyesinde oluşturulan TOKİ Bürosu'na yapılacak ve 28 Ekim'e kadar devam edecek" dedi. Başkan Ergü, 28 Ekim'e kadar toplamda 90 kişi başvuru yapıp başvuru bedelini bankaya yatırmaları durumunda TOKİ tarafından sözleşmeler imzalanıp konutların yapımına başlanacağını söyledi. Ayrıca, peşinat ve taksitlerin konutların tesliminden sonra başlayacağı, konut teslim edilmeden başvuru bedeli dışında her hangi bir ödeme yapılmayacağı...