14 / 05 / 2024

toki tümemekder

toki tümemekder

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği, yıllarca çalışıp emekli olmasına rağmen ev sahibi olamayan binlerce Bağ-Kur ve İşçi Emeklisine umut oldu. Emeklilerin ev sahibi olabilmeleri için TOKİ'ye başvuru yapan derneğin başvurusu kabul edildi.

TOKİ, Türk vatandaşı olmayanlara konut satılmadığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan kişilere İdarenin projelerinden konut satılmadığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ, Türk müteahhitlerin yurt dışında inşaat yapması için çalışıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, müteahhitlerin başta Afrika olmak üzere pek çok ülkede inşaat yapmalarının önünü açmak için, TOKİ öncülüğünde kapsamlı bir çalışma ve araştırma yaptıklarını söyledi...

TOKİ Türkoğlu başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 36 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

TOKİ Türkoğlu Emekli sözleşme dönemi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ projesinden ev almaya hak kazanan ev sahipleri Gayrimenkul Satış Sözleşmelerini 8 Eylül - 22 Eylül 2017 tarihleri arasında imzalayacak.

TOKİ Türkoğlu sözleşme dönemi 2017!

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 64 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Türkoğlu Emekli kura sonucu 25 Ağustos 2017!

TOKİ Türkoğlu Emekli kura sonucu 25 Ağustos 2017 yarın açıklanacak Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Türkoğlu Emekli kura çekilişi yarın!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kura çekilişi yarın yapılacak. Projede 75 adet konut yer alıyor.

TOKİ Türkiye- İran sınırına duvar inşa ediyor!

TOKİ, Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapacak. Sınır duvarının inşaatı başladı.

TOKİ Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor!

TOKİ, önümüzdeki 50 yıl boyunca Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor. UEFA standartlarını da yukarıya taşıyan bu statların bazıları ‘akıllı’ ve ‘ekolojik’ özelliklere sahip

TOKİ Türk Seddi'nin inşasına devam ediyor!

Türkiye ile Suriye arasındaki sınıra yapılan ve dünyanın en uzun üçüncü duvarı özelliğindeki "Türk Seddi"ni örme çalışmaları sürüyor.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

TOKİ Türkiye'ye ucuz konut kazandırmalı!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Kutlu bugünkü yazısında TOKİ projelerini değerlendirdi. Kutlu, ''TOKİ’nin işi, Türkiye’ye ucuz konut kazandırmak'' dedi.

toki tümemekder Haberi

toki tümemekder


Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği, yıllarca çalışıp emekli olmasına rağmen ev sahibi olamayan binlerce Bağ-Kur ve İşçi Emeklisine umut oldu. Emeklilerin ev sahibi olabilmeleri için TOKİ'ye başvuru yapan derneğin başvurusu kabul edildi. Emekli ve dar gelirli vatandaşlar çok düşük bir ücret ile ucuz konut sahibi olabilecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Sekreteri 'den emeklilere ev müjdesi Osman Aydın, "TOKİ Daire Başkanı Mehmet Ergün Turhan'ın emekli ve dar gelirli vatandaşlara ev sahibi olabilmeleri müjdesi bizleri son derece sevindirmiştir. Yıllarca çalışıp emekli olmasına rağmen ev sahibi olamamış üyelerimiz bu haber üzerine oldukça mutlu olmuştur" dedi. Emekliler ayda 250 TL taksit ile 240 ayda ev sahibi olabilecekler. TOKİ'nin bu kampanyasından yararlanmak isteyen...