17 / 05 / 2024

TOKİ Turgutlar yolu

TOKİ Turgutlar yolu

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, TOKİ-Turgutlar yolunda duble yol çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

TOKİ Turgutlar yolu yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, TOKİ-Turgutlar yolunda duble yol çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

Gaziantep İpek Yolu dönüşüm projesi TOKİ'ye verilecek!

Yaklaşık 10 yıl önce başlayan ancak çok yavaş ilerleyen ‘İpek Yolu kentsel dönüşüm’ projesinde yeni bir safhaya geçildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bölgeyi TOKİ’ye vereceklerini kaydetti.

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu bugün açılıyor!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu bugün açılıyor, Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, yol kısmı kısımları ise TOKİ-EPP tarafından yapılmıştı...

TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesiyle 1.255 konut yolda!

Ankara Şenyuva Mahallesi'nde inşa edeceği Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinin tüm detayları netleşti. TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinde 1.255 adet konut, 3 adet ünite merkezi, 2 adet kreş ve 1 adet ticaret merkezi yapılacak.

Kırklareli TOKİ yolu ıhlamur kokacak!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, TOKİ yolu orta refüjünde ıhlamur ağaçları toprakla buluşturuluyor.

Kuzey Ankara protokol yolu projesinin detayları belli oldu!

TOKİ, Kuzey Ankara Kent Girişi Protokol Yolu projesinin detayları belli oldu. 63 adet konut ve 1 adet ünite merkezinden oluşan, Altındağ Şenyuva Mahallesi'nde yer alcak proje 59 bin 154 metrekare alanda inşa edilecek.

Yeni park Gölbaşı'na renk katacak!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metre kare arsaya yapılan parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.

Orhangazi Hastane projesi içinde kalan TOKİ yolu yeniden açılıyor!

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

TOKİ Turgutlar yolu Haberi

TOKİ Turgutlar yolu

TOKİ-Turgutlar yolunda planlanan 40 metrelik yol planlamasına göre 14 metre geliş 14 metre gidiş olmak üzere karayolları standartlarına uygun duble yol yapımı çalışmalarının halen devam ettiğini belirten Başkan Saraçoğlu, "Bunun ile birlikte 5 metre orta refüjlü, kırmızı kodlu yol çalışması yapılıyor. Aşınma payı ile birlikte 15 santimetre kalınlığında sıcak asfalt serim çalışması devam ediyor. Ayrıca yol çalışması sonrası yaya yolu için 3 metre kaldırım parke taşı döşeme işlemi yapılacaktır. 40 metrelik yolun devamında 1453 konut Turgutlar yolu, yol yapım planlaması devam edecektir. Vatandaşlarımızın kaliteli yollarda rahat bir ulaşım sağlaması için Kütahya Belediyesi olarak asfalt sezonunda program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde açıklama...